luni, 13 octombrie 2014

Ce reprezinta succesul?


   "Orice experienta reprezinta un succes.
      Daca doresti sa ai succes, trebuie sa
      crezi ca viata ta reprezinta un succes, nu
       sa te consideri un ratat".

       Ca sa intelegem ce reprezinta succesul, trebuie sa stim ce este esecul Esecul reprezinta acele situatii care nu au decurs conform dorintelor noastre, din cauza convingerilor care ne limiteaza si a gandurilor negative care ne fac sa avem convingerea ca nu reusim, ca nu meritam sau nu suntem buni.Cele mai mari cauze ale esecului este motivul de a renunta la visele, obiectivele, idealurile , dorintele si visele noastre.
     Cheia pentru a merge inainte este perseverenta, de a depasi obstacolele care apar si de a ne schimba modul de a gandi si de a vedea lucrurile si situatiile intr-un mod pozitiv pana ne vom obisnui cu noile obiceiuri si tipare mentale care vor deveni ca o rutina zilnica si de a ne incuraja, de a ne iubi pe noi insine, de a ne pretui si accepta asa cum suntem in momentul prezent. In acest caz, in toate aceste procese, afirmatiile au un rol deosebit in procesul dezvoltarii noastre, in procesul devenirii noastre.
   Astfel plantam semintele succesului, dupa care vom culege roadele.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...