luni, 18 august 2014

Miracolul este chiar in fata noastra!    "Adam incearca sa inainteze repede in viata si reuseste acest lucru. Dar aproape de sfarsitul vietii realizeaza ca a ratat chiar viata insasi".

   Altfel spus, unii oameni sunt inebuniti dupa lucruri materiale, vor cu orice pret sa aiba cutare obiect, cutare lucru, alearga dupa dragoste, dupa iubire.
    Nu este rau ca ne dorim ceva, atat timp cat suntem constienti ca fac parte din viata noastra si ca vrem mai mult. Nu trebuie sa credem ca lucrurile materiale si alergatul dupa diverse obiecte sau situatii aduce fericirea. Nu trebuie sa alergam dupa ele. Tot ce trebuie sa facem este sa fim mai constienti de ceea ce avem deja, in timp ce ne dorim mai mult. Cu cat ne simtim mai bine acum in momentul prezent cu atat vom atrage ceea ce ne dorim cu adevarat.
    Daca ne dorim cu orice pret ceva,chiar daca le vom avea nu ne vom simti bine. Ne vom dori din ce in ce mai mult, nu din prisma energiilor pozitive ci din prisma lipsei, al energiilor negative .Daca luam decizia sa ne simtim bine in orice imprejurare si sa fi mai constienti de ceea ce avem deja, toate lucrurile pe care le dorim vor veni singure.
    De aceea, tot ce trebuie sa facem este sa nu ratam momentul prezent. Cand apreciem momentul prezent, cand tinem cont de el, sa-l pretuim si sa-l iubim asa cum este, urmatorul moment atrage dupa sine alte situatii de care sa ne bucuram, in timp ce noi aratam iubire si recunostinta pentru fiecare moment nou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...