luni, 11 august 2014

Gandurile pozitive alimenteaza subconstientul



   "Convingerile si conditionarile subconstientului dicteaza si controleaza actiunile noastre constiente. Iti poti construi o personalitate uimitoare si extraordinara avand in minte concepte de pace, bucurie, iubire, umor, fericire si bunavointa".

    Cu alte cuvinte, stim ca subconstientul atrage si primeste toate gandurile si emotiile pe care le emitem. Dar el trebuie invatat sa se adapteze comenzilor noastre in functie de ceea ce ii cerem. Chiar daca subconstientul nu ne asculta din prima incercare, important este sa perseveram, sa revenim asupra cererii noastre. Cum invatam subconstientul? Cu afirmatii sustinute de credinta, sentimente, ganduri si emotii pozitive si nu in ultimul rand prin procesul imaginatiei, vizualizare. Esecul este doar temporar si care urmare, sa-l acceptam.
    Mari oameni de succes in diferite domenii de activitate si in viata privata au perseverat in obtinerea a ceea ce si-au dorit, dar perseverenta nu este intotdeauna suficienta. Important este sa cautam cauza esecului si sa gasim solutia problemei. Si asta numai noi o putem face, constient. Dar ca sa intelegem mai bine acest concept, sa ne uitam la persoana care suntem astazi si prin filtrul imaginatiei sa ne uitam la persoana care vrem sa devenim cu tot ce ne dorim. Acest lucru il putem face cu ajutorul autosugestiei, al emotiilor si sentimentelor pozitive si al imaginatiei sintetice si (sau) creatoare.
     Am vazut ca tot ce exista sunt vibratii aflate in  miscare si controlate de legea atractiei. Nimic nu este static, totul este intr-o continua schimbare, atat noi, cat si gandurile noastre pot fi schimbate intr-un mod pozitiv si creator si astfel ii dam comenzi subconstientului si  il alimentam pentru a ne construi viata pe care o visam.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...