vineri, 15 august 2014

Este adevarat sau fals?


   "Daca iti insusesti ceva ca fiind adevarat, desi s-ar putea sa fie fals, subconstientul tau va accepta acel ceva ca fiind adevarat".

   Cu alte cuvinte, daca suntem constienti care si unde se ascunde adevarul si ne imbunatatim obiceiurile si convingerile despre ceea ce este adevarat si ce nu, subconstientul va asculta intocmai ordinele date de noi. S-ar putea ca ceea ce credem noi ca este adevarat, sa fie fals si atunci subconstientul accepta acel ceva ca fiind adevarat. El nu cunoaste ce este bine si ce este rau, daca este adevarat sau daca este fals, el executa ordinele noastre.
     Daca incercam sa renuntam la obiceiurile proaste si la convingerile care ne limiteaza, vom constata o usoara rezistenta dupa care vor fi depasite fara  dificultate.Asta din cauza obisnuintelor acumulate de-a lungul anilor( lunilor etc).Dar subconstientul se obisnuieste repede cu noile convingeri, obiceiuri si adevaruri. El accepta toate gandurle si emotiile negative sau pozitive si depinde de noi pe care le lasam sa atraga mai departe ganduri de acelasi fel.
     De aceea, gandurile lasa amprente adanci in subconstient, mai ales daca sunt sustinute de emotii o vreme mai indelungata. Gandurile pot sa semene cu niste seminte, iar subconstientul cu pamantul. Daca semanam seminte de calitate intr-un pamant fertil, aceste vor ajunge sa dea roade. La fel, daca plantam ganduri bune si pozitive in subconstient, el le va accepta si va cauta orice sursa pentru a le transforma in realitate.
    In concluzie, subconstientul nu selecteaza si nu stie ce vrem si ce nu vrem, daca este adevarat sau fals, el executa ordinele noastre constiente sau inconstiente.( voit sau orice gand care ajunge involuntar).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...