luni, 25 august 2014

Cum invingem emotiile negative?


  "Emotiile negative reprezinta un filtru care ne deformeaza viziunea asupra noastra si asupra realitatii. Adeseori, atunci cand ne aflam sub influenta lor, noi ne convingem singuri ca nimeni si nimic nu ne mai poate schimba situatia".

    Am vazut cum recunoastem emotiile negative, acum haideti sa vedem cum sa le invingem.
     Cand ne confruntam cu o emotie negativa este bine sa ne concentram atentia asupra unei situatii pe care o dorim in realitatea noastra, sa ne lasam absorbiti si captivati de aceasta dorinta. Aceasta atitudine ne confera incredere si ne ridica moralul. Masurile pe care le putem lua impotriva emotiilor negative sunt aprecierea si recunostinta momentului prezent, convingerile care ne limiteaza, acceptarea si iubirea. Practicand aceste metode deliberate vibratiile emotiilor negative vor disparea si vor fi inlocuite cu noile vibratii pozitive. Daca ne concentram mintea chiar si cateva secunde asupra unor situatii pe care le dorim in viata noastra apreciind momentul prezent, energia negativa va fi distrusa, iar daca durata timpului de concentrare o marim la cateva minute si tot asa, va lua nastere o convingere care nu este altceva decat un gand intretinut o perioada mai lunga de timp care atrage esenta aceluias gand.
    Puterea infinita al subconstientului se misca intotdeauna in favoarea noastra. Nu putem da gres.Pacea, iubirea si siguranta sunt ale noastre, el raspunde chemarilor noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...