vineri, 22 august 2014

Magnetismul personal


   "Nu exista vreo calitate care sa nu poata fi dobandita si intarita. Daca vei face asta, vei auzi o chemare pe care ceilalti nu o vor auzi".

   Altfel spus, ca sa adoptam acesta calitatate trebuie in primul rand sa cultivam ganduri pozitive si apoi sa le intretinem.Si cand vom face acest lucru, ne vom da seama cat de importanta este gandirea pozitiva asupra realitatii noastre, al caracterului si al starii de spirit, al fiintei noastre interioare si al momentului prezent.

    Aceasta calitate poate sa ia nastere prin a fi o persoana binevoitoare, cu sentimente de bunavointa, o persoana cu zambetul pe buze, o persoana intelegatoare si prietenoasa.Sunt cele mai bune calitati pentru a fi o persoana cu magnetism natural. Iar aceasta calitate ne va forma un caracter puternic, vom atrage si vom fi atrasi de persoane cu care ne potrivim, care ne completeaza in anumite nivele ale vietii. Noi vom fi atrasi prin insusi acest caracter dobandit sau imbunatatit si prin felul nostru de a fi. Vom observa ca oriunde vom merge, vom fi bine primiti si din ce in ce mai mult apreciati.

    Pe masura ce ne vom schimba caracterul si modul de a gandi, vom adopta tot mai mult magnetismul, iar toate acestea ne vor caracteriza ca persoane si vom adopta o personalitate puternica si magnetica.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...