vineri, 8 noiembrie 2013

Singura cale


    Am recapitulat cateva din legile universale si anume : Legea Vibratiei, Legea Atractiei , Legea Polaritatii si a Receptivitatii , Legea Vidului si a Prosperitatii si Legea Daruirii si a Primirii.
   Aceste legi universale ne controleaza viata si implicit destinul. In continuare sa vedem cum am mai scris si pana acum ce rol au aceste legi si cum ne influienteaza viata si pe noi insine.
   Numai sa citim aceste legi, nu este suficient. Ele trebuie invatate, aprofundate si aplicate. Exista carti de dezvoltare personala de diferiti autori pentru cine doreste sa invete o astfel de filozofie a vietii.
   Pentru mine cel mai mare impact l-a avut una din cartile lui Napoleon Hill, dupa ce citisem inca cateva carti inainte. Aceasta carte reprezinte o filozofie a realizarilor obtinute de cei mai de succes americani din ultimii 5o de ani, de cand a fost publicata acea carte, dar si o filozofie a propriei dezvoltari personale, despre realizarea individuala si a propriei minti. Este o carte care m-a pus pe ganduri in adevaratul inteles al cuvantului. Desi mi s-a parut foarte greu de inteles, intr-un final am reusit s-o inteleg.
    Nu voi intra in amanunte, deoarece fiecare persoana are propriul mod individual de a alege ce este bun si ce este rau.
   Aceste studii filozofice ne invata cum sa incepem calatoria spre destinatia pe care o dorim. Ea are si urcusuri, dar si coborasuri. Tot ce trebuie sa facem este sa ne acceptam asa cum suntem in momentul prezent.

   " Oricat de bine te-ai simti in momentul de fata, viata ta poate deveni inca si mai buna si ca tu iti poti controla singur alegerile si puterea de a-ti imbunatati viata "
                                                                    Jerry Hicks
                                                                           

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...