luni, 11 noiembrie 2013

Fără atașament!



 ”Dacă vrei să ai totul trebuie să fi dispus să renunți la tot” Un citat la care am reflectat mult până am înțeles. Dacă putem crea ceva, noi putem să recreem oricând acel ceva. Trebuie să nu fim atașați și să avem puterea să renunțăm la teama de a pierde ceva, pe cineva. Dacă îți este teamă că pierzi tot ce ai și te atașezi de lucruri, oameni, posesiuni, atunci te vei pierde pe tine. Teama de a pierde atrage emoții negative. Noi trebuie să ne dezvoltăm sentimentul încrederii în sine, astfel încât Universul să poată răspunde la sentimentele noastre.

 Citatul nu se referă să renunțăm definitiv, doar să fim dispuși, să nu creăm acea stare de atașare. Atașamentul de ceva sau de cineva ne face să ne simțim diferit decât ar trebui. Dacă simțim și dacă descoperim că meritam ceva, noi o putem crea și dacă am creat-o o dată, avem puterea oricând să o mai creăm prin emoțiile pozitive folosite .
 Sentimentele sunt cele mai puternice forțe. Am repetat și în paginile trecute, că emoțiile sunt mai puternice decât cele cinci simțuri : auzul, văzul, pipăitul, gustul și mirosul. Aceste emoții sunt vibrații aflate în mișcare și controlate de Legea Atracției.

" Cu cât te atașezi de ce ai deja, cu atât de mare devine teama de a nu pierde și astfel te împiedică să faci lucrurile pe care le dorești " - Peggy McColl -

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...