luni, 11 noiembrie 2013

Fara atasament


    " Daca vrei sa ai totul trebuie sa fi dispus sa renunti la tot " Un citat la care am reflectat mult pana am inteles. Daca putem crea ceva, noi putem sa receem oricand acel ceva. Trebuie sa nu fim atasati si sa avem puterea sa renuntam la teama de a pierde ceva, pe cineva. Daca iti este teama ca pierzi tot ce ai si te atasezi de lucruri, oameni, posesiuni, atunci te vei pierde pe tine.
    Teama de a pierde atrage emotii negative. Noi trebuie sa ne dezvoltam sentimentul increderii in sine, astfel incat Universul sa poata raspunde la sentimentele noastre.
    Citatul nu se refera sa renuntam definitiv, doar sa fim dispusi, sa nu cream acea stare de atasare. Atasamentul de ceva sau de cineva ne face sa ne simtim diferit decat ar trebui.
    Daca simtim si daca descoperim ca meritam ceva, noi o putem crea si daca am creat-o o data, avem puterea oricand sa o mai cream prin emotiile pozitive folosite .
    Sentimentele sunt cele mai puternice forte. Am repetat si in paginile trecute, ca emotiile sunt mai puternice decat cele cinci simturi : auzul, vazul, pipaitul, gustul si mirosul. Aceste emotii sunt vibratii aflate in miscare si controlate de Legea Atractiei.

  " Cu cat te atasezi de ce ai deja, cu atat de mare devine teama de a nu pierde si astfel te impiedica sa faci lucrurile pe care le doresti "

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...