vineri, 22 noiembrie 2013

Avem încredere în noi înșine?


  Încrederea în sine este rezultatul credinței, care ne ajută să vedem lucrurile cu alți ochi. Atunci când avem credință, avem încredere în noi și în puterile noastre. Este o calitate care trebuie s-o însușim, o emoție pozitivă puternică. Atunci când nu avem încredere în noi înșine avem emoții negative, se instalează frica, teama și nesiguranța. Nu știm încotro s-o luăm, ce decizii să luăm și unde să ne îndreptăm. De aceea , nu trebuie să ne pierdem încrederea în noi și să nu lăsăm pe alții să ne convingă că nu putem, că nu merităm, că nu știm etc, anumite lucruri, anumite situații. Încrederea în sine este o forță care ne ajută să ne schimbăm emoțiile ; din emoții negative în emoții pozitive, ne dă putere să mergem mai departe, să găsim soluții iar viața o vedem colorata cu o altă viziune ne ajută să mergem mai departe, indiferent de cursul vieții și ne face să ne deschidem în fața schimbărilor pozitive care apar în viața noastră.
 Punctul de atracție este momentul prezent. Fiecare moment este un nou început, de aceea să optăm să rămânem conectați în momentul prezent și să începem schimbările pornind cu  noi înșine, schimbându-ne interiorul. Să facem aceste schimbări cu mintea și gândurile noastre , în care să creăm acel sentiment al încrederii.

”Noi avem încredere oarbă în următoarea respirație. Haideți să începem să avem încrede mare și în celelalte lucruri de care avem nevoie”.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...