vineri, 22 noiembrie 2013

Avem incredere in noi insine?


    Increderea in sine este rezultatul credintei, care ne ajuta sa vedem lucrurile cu alti ochi. Este o calitate care trebuie s-o insusim, o emotie pozitiva puternica.
    De aceea , nu trebuie sa ne pierdem increderea in noi si sa nu lasam pe altii sa ne convinga ca nu putem, ca nu meritam, ca nu stim etc, anumite lucruri, anumite situatii.
     Increderea in sine este o fotra care ne ajuta sa ne schimbam emotiile ; din emotii negative in emotii pozitive, ne ajuta sa mergem mai departe, indiferent de cursul vietii si ne face sa ne deshidem in fata schimbarilor pozitive care apar in viata noastra.
     Punctul de atractie este momentul prezent. Fiecare moment este un nou inceput, de aceea sa optam sa ramanem conectati in momentul prezent si sa incepem schimbarile pornind cu  noi insine, schimbandu-ne interiorul.
     Sa facem aceste schimbari cu mintea si gandurile noastre , in care sa cream acel sentiment al increderii.


     ' Noi avem incredere oarba in urmatoarea respiratie. Haideti sa incepem sa avem incredere la fel de mare si in celelalte lucruri de care avem nevoie . "

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...