vineri, 1 noiembrie 2013

Despre Legea Dăruirii și a Primirii.

   Dăruind vom primi.
         


  Pornind de la legea vidului care guvernează prosperitatea și care constă în secretul de a renunța la ceva vechi pentru a creea un spațiu pentru ceva nou, se adaugă și aceasta lege a dăruirii și a primirii. Aceste legi, dă voie dorințelor și lucrurilor noastre să vină în viața noastră, este un proces minunat care ne ajută să ne bucurăm de rezultatele lor.
 Cu cât dăruim mai mult, cu atât vom primi în schimb. Darurile Universului sunt inepuizabile, ele nu se termină niciodată, iar fluxul de energie circulă în viața noastră cu abundență. Cum ziceam la legea vibrației, tot ce există se află într-o continuă mișcare și nimic nu este static în univers. Fericirea este sursa vieții, de aceea tot ce este valoros în viața noastră, face să se înmulțească înmiit, atunci când este dăruit. Puțină cunoaștere despre aceste legi universale ale fizicii, au un efect uriaș în viața noastră și de câte ori dăruim ceva, vom primii înapoi pentru umple golul format.
 Legea dăruirii și a primirii se definește ca nesfârșită, cu o putere uluitoare. De aceea și în lumea gândurilor, când vrem să cultivăm o idee nouă, trebuie să renunțăm la cea veche de aceeași natură și să nu oscilăm între a vrea și a nu vrea. Astfel apare indecizia care conduce la o confuzie, fiind principalele cauze pentru nerealizarea lucrurilor.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...