vineri, 1 noiembrie 2013

Despre Legea Daruirii si a Primirii

 
                  Daruind vom primi

     Pornind de la legea vidului care guverneaza prosperitatea si care consta in secretul de a renunta la ceva vechi pentru a creea un spatiu pentru ceva nou, se adauga si aceasta lege a daruirii si a primirii.
    Aceste legi, da voie dorintelor si lucrurilor noastre sa vina in viata noastra, este un proces minunat care ne ajuta sa ne bucuram de rezultatele lor.
    Cu cat daruim mai mult, cu atat vom primi in schimb. Darurile Universului sunt inepuizabile, ele nu se termina niciodata, iar fluxul de energie circula in viata noastra cu abundenta. Cum ziceam la legea vibratiei, tot ce exista se afla intr-o continua miscare si nimic nu este static in univers.
    Fericirea este sursa vietii, de aceea tot ce este valoros in viata noastra, face sa se inmulteasca inmiit, atunci cand este daruit. Putina cunoastere despre aceste legi universale ale fizicii, au un efect urias in viata noastra si de cate ori daruim ceva, vom primii inapoi pentru umple golul format.
    Legea daruirii si a primirii se defineste ca nesfarsita, cu o putere uluitoare. De aceea si in lumea gandurilor, cand vrem sa cultivam o idee noua, trebuie sa renuntam la cea veche de aceeasi natura si sa nu oscilam intre a vrea si a nu vrea. Astfel apare indecizia care conduce la o confuzie, fiind principalele cauze pentru nerealizarea lucrurilor.

Viața noastră se rezumă la starea de bine!

    Cel mai important lucru în tot ce facem, este să ne simțim bine. Noi putem să alegem deliberat această stare sau o putem respinge co...