vineri, 5 iulie 2013

Cum este apusul de soare la malul marii?       

  Cum este apusul de soare la malul marii? Va spun eu! Este un moment unic ce nu se poate exprima in cuvinte Este un moment de perfectiune sa vezi cum ziua pleaca si vine incet, incet noaptea.Se lasa linistea serii si se simte briza marii cu aroma ei unica, pe care o adulmec cu o mare satisfactie si ma gandesc deliberat la acest moment prezent. Ca si altii, nici eu nu fac exceptie sa admir pe plaja cum soarele se indeparteaza si se apropie luna, cum simt nisipul ca se raceste sub picioarele mele si cum totul incepe sa se scufunde intr-o culoare magnifica a noptii. Ma invaluie sentimente placute, pe care le simt in trup si suflet in aceasta seara minunata.
  Iubesc clipa de fata neconditionat si dau voie fluxului de energii pozitive sa-mi cuprinda mintea, trupul si sufletul.   Privesc cum valurile inspumate se apropie de tarm, se sparg si apoi se retrag. Luna incepe sa-si faca aparitia luminand in marea intunecata. Aceste clipe, aceste trairi, imi aduc aminte cat de minunata este viata. In fiecare zi si in fiecare moment sunt lucruri pentru care sunt recunoscatoare si astfel imi schimb starea interioara de spirit care atrage dupa sine alte momente pentru care sa ma simt la fel. Privesc frumusetile locului unde ma aflu si savurez acest moment unic de entuziasm, care ma face sa cred ca se va petrece si in viitor. Astfel de frumuseti, se intampla in fiecare zi, doar sa fim constienti de ele.
  Viata este minunata.

 Gabriela Bogdan

Ce vă atrage astăzi?

 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA ...