joi, 21 februarie 2013

Iubirea de sine.

   

 "Desigur, nu vorbesc aici de vanitate, aroganța sau înfătuare. Aceste lucruri nu au nimic de-a face cu iubirea, ci mai degrabă cu teama. Eu vorbesc despre respectul față de sine și despre recunoștința față de miracolul trupului și mintii noastre" ~ by Louise L. Hay ~

  Nu trebuie să ne lipsească iubirea de sine și să începem orice zi cu ea. Atunci când ne iubim pe noi înșine, începem ziua plini de speranțe, cu gânduri bune, ne apreciem și ne aprobăm în totalitate. Nu ne criticăm că nu suntem buni, că nu valorăm nimic, că nu merităm, din contră, suntem mulțumimți de noi înșine așa cum suntem și suntem conștienți că merităm tot ce este mai bun de la viață.   
Dacă simțim o iubire față de noi sau față de altă persoană, noi ne aflăm într-o rezonanță perfectă cu Universul sau cu Dumnezeu, suntem una cu Dumnezeu prin vibrațiile pe care le emitem, prin energia pozitivă, iar dacă simțim o stare de ură, noi ne îndepărtăm singuri de vibrația pozitivă, ceea ce intensifică emoțiile negative. Cu cât încercăm să îndepărtăm ceva ce nu ne place, cu atât primim înapoi aceleași nemulțumiri. Este lege.



 Dacă dorim să ne urmăm dorințele a ceea ce ne dorim cu adevărat, noi simțim o stare de pasiune, de entuziasm, de iubire, de siguranță, vitalitate, încărcați cu energie pozitivă și îndrăgostiți de viața. Emoțiile pe care le simțim, reprezintă întotdeauna cel mai bun indicator al energiei. Iar cel mai bun indicator de energie este să aflam ceea ce ne dorim cu adevarat din prisma noastră, a sufletului, a unei dorinte autentice, nu a unei dorințe care de fapt nu suntem siguri că o dorim.

  Deci, să invățăm să ne cunoaștem pe noi înșine, de a ne simți bine, să ne iubim, să ne pretuim si sa ne acceptam in totalitate, asa cum suntem in acest moment, așa cum arătăm din cap până în picioare și să ne aprobăm în tot ce facem, să ne lăudăm și chiar să ne premiem singuri. Nu toți oamenii sunt atenți la ceea ce gândesc și nu toți se iubesc necondiționat . De aceea nu trebuie să ne punem condiții și să încercăm să încetăm în a-i controla pe ceilalți, lăsându-i să fie ei înșiși așa cum sunt și noi să fim noi înșine așa cum suntem. Fiecare persoana are propria ei viață, gânduri și scopuri.
 Cu cât ne iubim necondiționat, cu atât ne putem conecta la marea putere spirituală, la tot universul care ne va ajuta mai departe sa ne simtim bine fizic si spiritual.

Foto: Internet
 Gabriela Bogdan
   
       .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...