joi, 21 februarie 2013

Iubirea de sine

   

 "Desigur, nu vorbesc aici de vanitate, aroganta sau infatuare. Aceste lucruri nu au nimic de-a face cu iubirea, ci mai degraba cu teama. Eu vorbesc despre respectul fata de sine si despre recunostinta fata de miracolul trupului si mintii noastre" ~ by Louise L Hay ~

  Nu trebuie sa ne lipseasca iubirea de sine si sa incepem orice zi,cu ea.    
Daca simtim o iubire fata de noi sau fata de alta persoana, noi ne aflam intr-o rezonanta perfecta, iar daca simtim o stare de ura, noi ne indepartam singuri de vibratia pozitiva, ceea ce intensifica emotiile negative.

 Daca dorim sa ne urmam dorintele aflate la unison, noi simtim o stare de pasiune, de entuziasm, de iubire, de siguranta, vitalitate, incarcati cu energie pozitiva si indragostiti de viata.Emotiile pe care le simtim, reprezinta intotdeauna cel mai bun indicator al energiei.

  Deci, sa invatam despre aceste ganduri de a ne simti bine, ca sa ne putem da seama in ce directie avansam. Nu toti oamenii sunt atenti la ceea ce gandesc si nu toti se iubesc neconditionat . De aceea nu trebuie sa ne punem conditii si sa incercam sa ne eliberam in a-i controla pe ceilalti, lasandu-i sa fie ei insisi si noi sa fim noi insine.
 Cu cat ne iubim neconditionat, cu atat ne putem conecta la marea putere spirituala.

Foto: Internet
 Gabriela Bogdan
   
       .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...