miercuri, 27 februarie 2013

Despre DESTIN

                                       
 
  Poetul Henley a scris urmatorul vers: " Tu esti Stapanul destinului tau, Capitanul de nava al sufletului tau".

 Pamantul pluteste intr-un eter, care este o forma de energie si are o putere imensa, care se potriveste cu gandurile pe care le mentinem in minte. Ea ne poate influenta viata prin metode naturale, astfel incat sa putem sa ne transfornam gandurile in realitate. Aceasta putere nu face deosebire intre ganduri rele si ganduri bune. Orice fel de gand pe care il emitem, receptionam rezultatul lui printr-o experienta, lucru, oameni in viata noastra.

  Studiile arata, ca in creierul nostru se creeaza un camp magnetic si in functie de gandurile dominante din mintea noastra, atragem prin modalitati pe care nu le cunoastem acele forte care se armonizeaza ( care se potrivesc) cu natura gandurilor noastre predominante.

  De aici, rezulta ca noi ne putem schimba destinul, realitatea, viata prin gandurile pe care le emitem. Noi putem sa ne controlam in orice moment gandurile, imaginile si emotiile despre realitatea pe care o dorim.Nu este nimic intamplator, noi am atras viata pe care o avem acum, prin emiterea unor ganduri, emotii care au avut loc la un moment dat.

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Viața noastră se rezumă la starea de bine!

    Cel mai important lucru în tot ce facem, este să ne simțim bine. Noi putem să alegem deliberat această stare sau o putem respinge co...