miercuri, 27 februarie 2013

Despre DESTIN

                                       
 
  Poetul Henley a scris urmatorul vers: " Tu ești Stăpânul destinului tău, Căpitanul de nava al sufletului tău".

 Pământul plutește într-un eter, care este o formă de energie și are o putere imensă de a  atrage celelalte energii, care se potrivește cu gândurile pe care le menținem în minte. Tot ce există este energie. Și oamenii sunt energie. Emanăm o energie, care uneori este pe aceeași frecvență cu dorințele noastre sau cu ceea ce facem în acel moment, alteori nu este pe aceeași frecvență. Această energie emite niște vibrații, unde electromagnetice, care se duc și se întorc în funcție de ceea ce emitem, de vibrațiile gândurilor noastre. Ea ne poate influența viața prin metode naturale, astfel încât să putem să ne transformăm gândurile în realitate. Aici intervine faptul, că, atunci când avem o energie negativă, gânduri negative susținute o anumită perioadă de timp, de asemeni ne influențează viața, transformându-le în realitate. Această putere nu face deosebire între gânduri rele și gânduri bune. Orice fel de gând pe care îl emitem, recepționăm rezultatul lui printr-o experiență, lucru, oameni în viața noastră. Ca niște unde radio, emitem vibrații care se duc în eter să găsească corespondentul gândului emis și se întoarce înapoi la noi cu o nouă realitate. Ceva în viața noastră s-a schimbat, în bine sau în rău.

  Studiile arată, că în creierul nostru se creează un câmp magnetic și în funcție de gândurile dominante din mintea noastră, atragem prin modalități pe care nu le cunoaștem acele forțe care se armonizează ( care se potrivesc) cu natura gândurilor noastre predominante. Așa se explică și bolile care apar în corpul uman. Fiecare boală este asociată unui gând negativ care a fost întreținut și hrănit o perioadă lungă de timp. Emoțiile gândului dominant își găsește cuib într-un organ. Anumite stări emoționale corespunde unor organe din corpul nostru.


  De aici rezultă, că noi ne putem schimba destinul, realitatea, viața prin gândurile pe care le emitem. Noi putem să ne controlăm în orice moment gândurile, imaginile și emoțiile despre realitatea pe care o dorim.Nu este nimic întâmplător, noi am atras viața pe care o avem acum, prin emiterea unor gânduri, emoții care au avut loc la un moment dat.

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...