vineri, 15 februarie 2013

Cum iti controlezi greutatea corporala?


 
   Sunt numeroase convingeri legate de acest subiect. Oamenii incearca diferite metode de slabire, dar foarte putini cunosc un succes de durata, datorita convingerilor pe care le au, convingerea ca nu are rost sa aplice un program de slabit, respectiv o alimentatie sanatoasa si exercitii fizice.

    Cel mai bun sfat este sa iti imaginezi corpul asa cum iti doresti, iar in acest fel se va materializa. Imaginea formata alaturi de credinta tinde sa ia forma fizica: incepi un program de exercitii fizice alaturi de o alimentatie corecta si sanatoasa.

    Daca te simti gras, nu ai cum sa devii slab. Starea pe care o simti este punctul de atractie.Unii oameni slabesc cand trec la o dieta severa, dupa care pun rapid kilogramele date jos. Ei au o dorinta puternica de a slabi, dar nu au credinta.

   Daca incerci diferite diete si exercitii fizice, dar nu ai credinta si convingerea ca vei slabi, atunci realitatea iti va da ceea ce gandesti.
       Fii increzator si increderea te va rasplati.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...