sâmbătă, 2 februarie 2013

Ce stare interioara ai acum?  Starea pe care o simtim ar trebui sa fie de bunastare perfecta si de vitalitate.Daca simtim o alta stare decat aceasta, arata ca gandurile noastre sunt concentrate asupra unei situatii pe care nu le vrem in viata noastra .Daca ne dorim sa simtim aceasta stare naturala, trebuie sa ne promitem noua insine sa ne simti bine si sa ne ghidam gandurile in directia pe care o dorim.

  Cand optam sa ne simtim bine, nu mai atragem nici o energie negativa, iar daca apar situatii negative, ne concentram atentia si ne imaginam cum am vrea sa fie situatia, sau pur si simplu ne gandim la altceva care sa ne faca sa ne simtim bine Nu le dam importanta.
Stii ce se intampla daca dam atentie la ceva ce nu ne dorim? atragem catre noi mai mult din ceea ce nu vrem.

  Daca am fi atenti la emotiile noastre(de tristete sau de bucurie), cele de tristete nu vor mai trece fara sa le simtim, fara sa le bagam in seama si fara sa le indepartam .In momentul acela vom sti ce sa facem pentru ca ne-am  invatat lectia: ne vom spune ca stim ce nu ne dorim dar stim si ce ne dorim. Ne dorim sa ne simtim bine.
  Aceste cuvinte binecuvantate putem sa le aplicam in toate domeniile din viata noastra: pentru sanatate, fericire, bunastare, iubire, pace.

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan
       
         .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...