luni, 18 februarie 2013

Credinta

 

   Napoleon Hill spunea ca, "...iubirea si credinta sunt atribute psihice asociate cu latura spirituala a omului. Cele doua emotii deschid o linie directa de comunicare intre mintea omului si Dumnezeu".


 Credinta reprezinta acea stare de spirit care poate fi creata prin afirmatii sau instructiuni repetate adresate mintii. Deci, cum spuneam, repetarea afirmatiilor adresate subconstientului este singura metoda cunoscuta, prin care emotia credintei poate fi dezvoltata.Dar poate fi si credinta in sine sau mai bine spus incredrea in sine care este rezultatul credintei.

  Toate gandurile care sunt dublate de emotii si de credinta sunt traduse in realitate, de aceea este bine sa dezvoltam credinta, incredrea in noi si astfel, viata noastra se va schimba in bine.Dar ca sa avem incredere in noi insine trebuie sa renuntam la obiceiurile vechi, la convingerile care ne limiteaza.

  Cand ne simtim bine si impacati cu noi insine, avem impresia ca il avem pe Dumnezeu la picioarele noastre, inseamna ca am avut credinta in acele scopuri, in noi si in Dumnezeu. Cand nu stim ce va urma, ca e bine sau rau, puterea credintei ne da curaj , incredere si speranta. Cand avem credinta in noi, situatia in care ne aflam va fi mai buna, iar aceasta credinta va schimba situatia si va atrage circumstante, locuri, oameni si evenimente in viata noastra.


"Credinta este capacitatea de a vedea invizibilul si de a crede in ceea ce pare incredibil".

Foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...