luni, 18 februarie 2013

Credința.

 

   Napoleon Hill spunea că, "...iubirea și credința sunt atribute psihice asociate cu latura spirituală a omului. Cele doua emoții deschid o linie directă de comunicare între mintea omului și Dumnezeu".


 Credința reprezintă acea stare de spirit care poate fi creată prin afirmații sau instrucțiuni repetate adresate mintii. Asta înseamna, că dacă ne dorim să realizam ceva, ne trebuie credință. Trebuie să credem fără să ne gândim la opusul dorinței. Dar credința este acea stare sufletească pe care trebuie s-o simtim cu toată inima, iar atunci când avem credință pur și simplu suntem liniștiți, nu ne mai gandim la ce ne dorim, doar credem ca se va împlini. De aceea, dacă vi s-a întamplat vreodata să vi se implineasca vreo dorință, gandiți-vă ce stare ati avut atunci.. Aduceti-vă aminte, pentru că valorează mult pentru sufletul vostru. Deci, cum spuneam, repetarea afirmațiilor adresate subconștientului, că putem să realizăm ce dorim este o metoda simplă, prin care emoția credinței poate fi dezvoltată. Cu alte cuvinte, afirmațiile adresate subconștientului ne conduce la acea stare sufleteasca, cea mai mare emotie pozitiva alături de iubire.Dar poate fi și credința în sine sau mai bine spus încredrea în sine care este rezultatul credinței. Avem încredere și credem în puterile noastre.

  Toate gândurile care sunt dublate de emoții și de credință sunt traduse în realitate, de aceea este bine să dezvoltăm credința, încredrea în noi și astfel, viața noastră se va schimba în bine.Dar ca să avem încredere în noi înșine trebuie să renunțăm la obiceiurile vechi, la convingerile vechi care ne limitează și la vechile tipare de gândire..

  Când ne simțim bine și împăcați cu noi însine, avem impresia că îl avem pe Dumnezeu la picioarele noastre, înseamnă că am avut credință în acele scopuri, în noi și in Dumnezeu. Când nu știm ce va urma, că e bine sau rău, puterea credinței ne dă curaj , încredere și speranță. Când avem credință în noi, situația în care ne aflăm va deveni mai bună, iar această credință va schimbă situația și va atrage circumstanțe, locuri, oameni și evenimente în viața noastră care să reflecte credința noastră.


"Credința este capacitatea de a vedea invizibilul și de a crede în ceea ce pare incredibil".

Foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...