duminică, 22 noiembrie 2020

Unde se duc gândurile?

 


  Există o corelație între ceea ce gândim, vibrațiile pe care le emitem din punct de vedere emoțional și ceea ce apare în viața noastră. Atunci când ne gândim la ceva plăcut, vibrațiile pe care le emitem emoțional, sunt plăcute, avem emoții pozitive, așa de bine ne simțim încât profităm de această stare fără să ne mai gândim la altceva și astfel, viața noastră continua să fie frumoasă, bună și fericită. Invers, atunci când avem gânduri negative, transmitem vibrațional emoții negative, de nemultumire, frică, neîmplinire, astfel încât, dacă nu ne schimbăm gândurile și ne concentrăm suficient timp asupra lor, gândurile ne afectează starea de sănătate si chiar viața. Dacă nu ne focalizam atenția deliberat asupra situațiilor pozitive, vom continua să fim triști, supărați, mânioși și plini de resentimente, ducând în continuare o viață neliniștită și tristă. 

  Toată această corelație între ceea ce gândim și ce se manifestă în viața noastră, sunt strâns legate între ele și se influențează reciproc. Întotdeauna ceea ce gandim pe o anumita temă, la baza acestor gânduri se află emoțiile noastre  puternice. Pentru a scăpa de gânduri obsesive, trebuie să ne alimentăm creierul cu activități care ne fac sa ne simțim bine, cu gânduri pozitive. Dar mai ales, să cultivăm bucuria, calmul, creativitatea, recunoștința și iubirea, să ne procupe în cea mai mare parte a timpului cu lucuri și activități care ne fac să ne simțim bine.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...