vineri, 24 ianuarie 2020

Gândurile crează!

 

 Toate gândurile pe care le emitem crează și atrag alte gânduri de același fel. Atunci când gândim ceva conștient, fie pozitiv, fie negativ, creăm și atragem alte gânduri și idei similare și implicit situații  care au aceeași frecvență cu gândul emis. Cu cât ne gândim la ceva ce nu ne place sau nu ne convine făcând un omolg interior, întorcând pe toate părțile situația, acel gând devine puternic și este activat în momentul prezent. Continând să întoarcem pe toate părțile situația, cu atât gândul devine din ce în ce mai puternic, pâna devine o convingere. Atunci când a devenit o convingere, noi l-am și invitat în viața noastră. Aceste vibrații ale gândului emis călătoresc în eter și datorita legii Atracției atragem și primi esența a ceea ce am gândit. Conform legii atracției, atragem lucrurile de același fel.


  Din acest moment, este bine să învățăm să fim conștienți la ceea ce gândim. Ce este bine, este faptul că, gândurile pot fi schimbate. Din acest punct de vedere putem sta liniștii în privința legii atracției, atunci când știm să ne redirecționăm gândurile, vibrațiile și punctul de atracție care este întodeauna momentul prezent. Noi acum, în acest moment gândim, ne formăm o imagine, transmitem o energie și o vibrație, deci creăm ceva. Cu atât mai mult cu cât suntem suparați și avem situații negative. Atunci cand conștientizăm că suntem într-o situație dificilă, avem o scăpare - gândurile pot fi schimbate. Avem timp suficient să ne schimbăm gândurile, dar ele trebuie schimbate. De ce sa creăm ceva negativ, când putem crea ceva pozitiv.

Sursa foto: Internet
Gabriela bogdan

5 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...