joi, 16 ianuarie 2020

Această planetă are nevoie de vindecare!



Cu alte cuvinte, noi suntem răspunzători pentru cum se menține această planetă. Deși este în degradare, mai există șanse de a o umple cu energie pozitivă. Planeta ca și noi oamenii avem nevoie de energie. Noi luăm această energie din alimente și din gândurile pe care le emitem. Atunci când gândim ceva, emitem niște vibrații, niște unde electromagnetice sau niște energii. În funcție de ceea ce gândim, emitem vibrații înalte-pozitive sau vibrații joase-negative. Aceste vibrații, aceste energii sunt atrase în univers de atotputernica Lege a Atracției și primim înapoi rezultanta lor sau esența a ceea ce am emis.

  Tot ceea ce se întâmplă pe planetă este din vina oamenilor. Treaba noastră în această realitate și pe această planetă este să creăm, dar să creăm ceva pozitiv care să umple universul cu vibrația pozitiva emisă de noi, oamenii. Toată creația pornește de la dorințe. Oamenii au devenit ca niște roboți sau mașinării care execută ordinele date de alții care știu să gândească, dar aceștia gândesc doar în beneficiul lor, personal, nu în beneficiul tuturor. Oamenii au început să nu-și mai dorească nimic, ei nu mai știu exact ce-și doresc de la viață sau ce-și doresc cu adevărat. Cu alte cuvinte, lipsa dorințelor oamenilor scade din energia planetei la jumatate. Noi ne aflăm aici pe pământ ca să creăm, precum Creatorul nostru. Putem crea sănătatea noastră- văzându-ne cu ochii minții cu o sănătate de fier, putem crea fericire și iubire- văzându-ne cu ochii minții plini de iubire și fericire, putem crea armonie, un corp plin de vitalitate și energie. Aceste energii pozitive umple universul cu energia necesară. Suntem aici pentru a experimenta starea de bine. O stare de bine este acea stare de sănătate bună, o stare de fericire, cu o minte sănătoasă în corp sănătos.


 În fiecare moment putem emite energii pozitive, bucurii, apreciere și prețuire, iubire și fericire și mai ales să conștientizăm această stare. Atunci umplem tot universul. Noi în fiecare moment creăm ceva. Decât să creăm din supărare, nervi și alte emoții negative, haideți să creăm ceva pentru planeta noastră și implicit pentru noi înșine, ceva infloritor, plină de culoare, iubire și armonie, plin de verdele naturii, de cerul albastru și de aerul pur și proaspăt. Această planetă are nevoie de oameni cu o gândire profundă, are nevoie de iubirea oamenilor, are nevoie de recunoștința oamenilor pentru acest loc în care trăim.

 Tot ce există pe pământ, în apă și în univers este energie. Planeta însăși este energie. Cum ar putea să înflorească planeta fără aceste energii luate din apa, sol și oameni? Noi la rândul nostru luăm energiile a cea ce emitem, din univers, ne hrănim unii de la alții cu energie. Noi avem nevoie de energie pozitivă pentru a evolua, a crește spiritual și a trăi sănătoși în armonie și echilibru. În toate, pe această planetă există un echilibru. Toate functioneaza după legi precise. Nimic nu este la întâmplare. Oamenii sunt singurii care pot crea ceva pozitiv dacă ceva se dereglează. De aici începe dorința, în care umplem tot universul cu vibrație pozitivă. Și astfel, planeta evoluează și se extinde.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...