luni, 3 februarie 2020

Subconștientul poate fi influențat!

 

  Pentru început, începem să ne reamintim că mintea conștientă înseamnă tot ceea ce gândim, faptul că putem să alegem între gânduri pozitive și gânduri negative, să conștientizăm tot ce facem, cum se zice ” să fim cu capul pe umeri” și mai înseamnă că poate să influențeze subconștientul. Subconștientul are rolul de a înregistra ceea ce transmite mintea conștientă, adică gândurile și emoțiile. El funcționează în funcție de emoțiile din spatele gândurilor, de gânduri repetate și emoții profunde. Subconștientul poate fi influnțat foarte rapid de gânduri și emoții negative, pentru că doar în acest caz gândurile și emoțiile sunt foarte puternice. Dar atunci când dorim deliberat să influențăm subconștientul pentru a ne amplifica emoțiile pozitive sau pentru a crea, noi trebuie să avem o putere psihica mare pentru a-l influența, la fel și o dorință puternică.

  În momentele critice, atunci când suntem copleșiți de ceva, supărați, cu gânduri negative - atenție -, subconstientul poate fi influentat rapid, pentru că, doar gândurile negative sunt usor de înregistrat în subconștient. Poate să facă ravagii în mintea și corpul nostru. Emoțiile negative se dezvoltă foarte repede și au un impact uriaș asupra subconștientului, respectiv al minții și în cele din urmă, al organismului.


  Datorită subconștientului, dorințele noastre pot fi îndeplinite, dar în acest caz, ele trebuie să fie niște dorințe autentice care nu intră în competiție cu alte dorințe contradictorii, trebuie să fie niște dorințe arzătoare, puternice, din tot sufletul a ceea ce ne dorim cu adevărat. Doar atunci subconștientul poate fi infuențat. Comparativ cu gândurile negative când subconștientul poate fi infuențat repede, depinde de noi înșine. Să nu-l infuențăm atunci când emitem emoții negative ci să-l influențăm pentru dorințele noastre când emitem emoții pozitive. Asemeni rugăciunilor, aceste dorințe pozitive sunt transmise subconștientului ( Dumnezeului ) transformându-le în realitate ținând cont de credință.

  De reținut este faptul că subconștientul poate fi infuențat atât negativ, cât si pozitiv. În funcție de cum este hrănit, subconștientul acționează. Cu alte cuvinte, subconștientul poate fi educat, să-l hrănim doar cu gânduri și emoții pozitive, cu dorințe autentice, cu frumusețe, iubire și tot ceea ce ne face să ne simțim bine. Ce-i poruncim subconstientului, el execută.

 Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...