joi, 21 noiembrie 2019

Ce este subconștientul?



  Mintea constientă are rolul de a accepta tot ce gândim acum, ce am gândit ieri sau ce gândim pentru ziua de mâine. Ea acceptă toate dorintele,gândurile, tot ceea ce simțim, tot ce vedem, tot ce auzim. Asta înseamnă că suntem conștienți de ceea ce facem, suntem vii, sănătoși și plini de viață iar creierul nostru funcționează la cei mai buni parametrii. Dacă nu ar fi fost asa, clar am fi suferit de o a numită boală produsă de subconștient.

  Ce se întâmplă cu toate aceste simțuri, impresii și tot ceea ce acceptă mintea conștientă?
Ele sunt transmise mai departe în subconștient sau mintea subconștientă. Acolo se adună și se stochează aceste date înregistrate. Din acest punct de vedere, există o legătură între subconștient și Univers sau Dumnezeu. Dacă aceste informații care le înregistrează mintea conștientă se depozitează în subconștient, înseamnă că acestea de fapt se duc în Univers. Universul primește aceste vibrații sau energii, adică tot ce s-a adunat în subconștient, apoi primim înapoi rezultanta lor. Cu alte cuvinte, atunci când emitem emoții pozitive sau negative o perioadă lungă de timp, emitem niște energii, niște vibrații sau unde electromagnetice. Acestea sunt atrase de univers, mai precis de legea Atracției care răspunde cererilor noastre și ne trimite înapoi ceea ce am emis: pozitiv sau negativ. Mai bine spus, aceste unde electromagnetice funcționează ca undele radio care emit niște semnale pe o anumită frecvență și primim înapoi semnalele programului pe care l-am setat. Așa stau lucrurile și cu gândurile noastre, tot ceea ce emitem și tot ceea ce simțim cu cele cinci simțuri. Asa stau lucrurile și cu dorințele.


  Dar cum se face că nu ni se împlinesc mereu dorințele?
Subconștientul nu înregistrează decât cele mai puternice simțuri, sentimente, gânduri și dorințe. Ele trebuie sa aibă o anumită frecvență pentru a putea fi înregistrate și emise. De aceea cel mai bun lucru în acest proces de transmisie, este acela că noi putem să influențăm subconștientul dându-i ordine sau transmitându-i tot ce ne dorim cu adevărat să se împlinească. El poate fi educat de noi, de propriile gânduri pozitive, dar poate fi și influențat de gânduri negative. Ca să înțelegem mai bine, acea legătură dintre subconștient și Dumnezeu sau universul este precizată și in biblie: ” Cere și ți se va da”.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

3 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...