duminică, 10 noiembrie 2019

Atunci când ne focalizăm atenția asupra unei situații, noi ne creăm realitatea!


  Indiferent unde ne îndreptăm atenția, fie că sunt situații pozitive, fie negative, noi atragem în viața noastră esența aceleași situații. Tot ceea ce gândim și simțim, atragem în viața noastră esența aceleași situații. Tot acest proces de atracție este răspunzătoare Legea Atracției care afirmă că atragem esența lucrurilor la care ne gândim cel mai mult sau atragem tot ce vibrează pe aceeași frecvență cu gândurile noastre. Tot ceea ce simțim,  gândim sau ne imaginăm, atragem. Nu există respingere, decât puterea de a ne reevalua gândurile negative  într-un mod mai pozitiv. Cu alte cuvinte, în tot universul exista doar includere, de atragere. Nu există excludere. Orice gândim că ne dorim sau nu ne dorim, îl atragem în viața noastră: ” nu-mi doresc cutare lucru” înseamnă ” hai situație, chiar dacă nu te doresc”.


  Întotdeauna avem de ales. Nu putem să ne urmărim toate gândurile, dar putem să le controlăm dacă suntem conștienți mai ales atunci când emitem gânduri și emoții negative. Întotdeauna exista situații negative și situații pozitive ca să putem să alegem între ele. Putem alege gândul corect al unei situații negative. Chiar dacă ne gândim la un lucru din trecut, noi îl activăm acum în prezent. În funcție de trecut noi activăm acele emoții, activăm un nou punct de atracție, mai ales dacă este susținut o perioadă mai lungă de timp. Astfel, noile emoții se dezvolta până atragem rezultanta lor. Noi înșine deținem marea putere a gândurilor și emoțiilor. Noi deținem cheia descătușări emoțiilor și gândurilor negative, prin a alege în locul lor emoții și gânduri pozitive. Noi avem puterea să vedem întotdeauna partea plină a paharului, adică partea pozitivă a situației negative.

  Atunci când ne focalizăm atenția asupra unei situații negative și știm s-o redirecționam imediat, într-o situație pozitivă, schimbăm punctul de atracție. Tot ceea ce gândim și simțim, creăm ceva în viața noastră.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...