miercuri, 9 ianuarie 2019

Acum, să menținem sănătatea!


  În toate vorbim despre Univers și legea Atracției care răspunde gândurilor noastre predominante, prezente sau imaginare. Ea este o lege imuabilă. Tot ce este în noi și în afara noastră, această lege acționează ținând cont de gândurile, emoțiile și vibrațiile noastre.

 -Dar despre sănătate?  Ce gândim ?
 Ca să dobândim o sănătate bună, trebuie să o menținem. Menținerea sănătații este mai ușoară decât redobândirea ei. Atât de mult contează ce gândim, starea de spirit pe care o avem în general sau chiar și în fiecare moment dacă suntem mai schimbători, încât nu putem face nimic fără sănătate. Iar sănătatea ține de noi.


 -Ce facem ca s-o menținem? Gândurile țin de asemeni de noi. Tot ce trebuie sa facem, este să ne focalizăm atenția asupra lucrurilor și a situațiilor care ne fac să ne simțim bine, fără să ne gândim la indigestii, boli, emoții negative, supărări, nemulțumiri și altele. Totul este temporar, nimic nu e static. Noi avem puterea și convingerea să eliminăm tot ce ne face să ne simțim rău. Atunci când avem un echilibru energetic, suntem sănătoși. Atunci când există un dezechilibru energetic, ne îmbolnăvim. Acest echilibru ține de gândurile noastre, de armonia noastră interioara, de liniștea sufletească și de tot ce raspundem ca rezultat la viața de zi cu zi. Atunci când ne mutăm atenția de la ceea ce nu ne dorim, de exemplu de la boală, focalizându-ne atentia deliberată aspra unei situații pozitive, chiar și imaginându-ne, punctul de atracție se va schimba încet, încet și va intrerupe alimentarea bolii. Atunci când ne concetrăm la ceva ce ne place, ce ne pasionează, ce ne face să râdem, ce ne face să ne simțim bine, înseamnă că suntem în echilibru energetic, că suntem noi, cel cu adevarat, că suntem una cu Sursa (Dumnezeu), înseamnă că putem învinge boala.
Înseamnă că ne încărcăm energetic cu propria vindecare. Convingerea în propria bunăstare, înseamnă sănătate.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...