miercuri, 2 ianuarie 2019

Bun găsit in noul an!



  Pentru că suntem la început de An nou, fiecare început înseamnă o viață nouă! Deci și acest  an nou înseamnă o nouă viață, noi începuturi, noi realități. Nimic nu trăim ce am trăit până acum. Totul este un nou început. Și gândurile noastre pot să fie noi. Să ne însușim un nou mod de a gândi, mai pozitiv și mai benefic pentru sănătatea și fericirea noastră. Orice început pe care îl facem, ne face să ne simțim bine pentru că ne punem în el toată speranța, visurile și dorințele noastre și puterea de a merge mai departe. Ea este puterea noastră  de a ne simți bine și de a ne bucura de viată, orice ar fi.

  Lecție dupa lecție învățăm ce înseamnă să ne simțim bine și să începem acest An nou cu gânduri de împliniri, satisfacții și bucurii. Dar nu este suficient doar atât. Avem nevoie de cunoastere și de experiența pe propria piele. Să simțim pe pielea noastră și în ființa noastra, fiecare emoție de bucurie sau fiecare emoție de supărare sau de tristețe. Să avem puterea să conștientizăm aceste emoții și felul în care ne simțim, astfel încât să alegem deliberat starea de bine. Să simțim vibrațiile pe care le emitem și ceea ce primim în viața noastră - rezultanta lor care ne face să ne amintim că noi suntem creatorii propriei realități.

 Sunt legi de învățat și de aplicat în viața noastră. Trăim dupa niște legi precise. Ele sunt Legile Universului care au o putere uluitoare asupra noastră și răspund fără exceptie, fie ca vrem, fie ca nu. Dar ele răspund ca rezultat la vibrațiile pe care le emitem, respectiv la emoțiile și gândurile noastre. Ele răspund la tot ce este energie, la tot ce emitem vibrațional, care înseamnă energie.

  Începem un Nou an, un nou început, o nouă viață. Acum știm și avem puterea să ne ghidăm și să ne controlăm toate gândurile, emoțiile și vibrațiile într-un sens pozitiv, mai pozitiv, astfel încât Legea Atracției să răspundă la gândurile noastre îmbunătățite, ca ele să prindă viață.

Gabriela Bogdan
Sursă foto: Internet

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...