joi, 28 iunie 2018

Capodopera vieții este exact locul unde te afli!  De ce unii oameni au momente în viață, în care cred că viața este grea, că sunt nefericiți și că si-ar dori mai mult?

  Dacă am conștientiza mai mult ceea ce avem deja, dacă am conștientiza mai mult fiecare zi pe care o trăim cu bune și cu rele, că doar în viață trebuie să existe și lucruri mai puțin plăcute, ca să avem de unde alege ceea ce ne dorim și dacă am crea o stare de spirit mai pozitivă, am avea energia și entuziasmul unui om de neînvins.

  Cu cât învățăm să ne dezvoltăm personal, cu atât creăm situații pozitive și cu cât ne imaginăm o viața fericită, cu atât viața noastră tinde spre mai bine, spre mai multă fericire și mai bune performanțe a situațiilor pe care le întâlnim și le trăim, implicit ajungem ca dorințele noastre să se materializeze, să ia o formă fizică în realitate.

  Cu o stare de spirit pozitivă, lungile dorințe și asteptări nu vor mai fi o corvoadă și vom întelege că fiecare zi este o capodoperă. Trebuie doar să descoperim tot ceea ce ne face să ne simțim bine și să fim mulțumiți de fiecare lucru și situație din viața noastră.


  Suntem vulnerabili si de neînvins - acestea sunt cuvintele lui Norman Vincent Peale, pe care ar trebui să ne agățăm de ele, pentru a trăi viața la care visăm. Iar când trăim fiecare zi cu recunoștință, multumiți sufletește și împăcați cu noi înșine, oricât de mare ar fi furtuna vieții, ieșim la fel de limpezi din ea, ca înainte să intrăm.

  O senzație de bucurie pură și curată, vii ca niciodată, transformați în oameni puternici, cu bucuria de a trăi”aici” și ” acum”. Dar ca să trăim așa, trebuie să facem din fiecare zi o capodoperă, chiar în locul unde ne aflăm. Fiecare moment prezent trăit cu intensitate și o stare de spirit pozitivă, fără a acumula lucruri și obiecte pentru a ne forma această stare, ne va conduce să trăim cu adevarat capodopera pe care am creat-o.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...