vineri, 8 iunie 2018

O vară cu bucurii!


  Fiecare zi este o binecuvantare, o noua zi în care trebuie să fim recunoscatori pentru tot, dar și pentru această vară. Fie că suntem la serviciu, avem un examen sau suntem în vacanță ori acasă, să privim cu luciditate momentul prezent, soarele care ne zâmbește, păsările, cerul, albinele, să simțim vântul care ne mângâie  pe fața sau ploaia care ne stropește pielea, să fim vii ca niciodată. Să simțim iubirea celor dragi și să acceptăm starea de bine, să ne deschidem sufletul pentru a o primi. Să ne minunăm de orice creație divină, să ne bucurăm și să fim recunoscători pentru aceste creații ale lui Dumnezeu. Toate acestea sunt doar câteva din bucuriile și binecuvântările acestei veri.

  Știm că iubirea elimină toate celelalte emoții negative, elimină stresul, grijile, anxietatea și depresia. Începând cu iubirea de sine și continuând cu iubirea celor din jurul nostru, putem conștientiza momentul prezent și să ne bucurăm de el cu bucurie pură și curată.


În această vară să ne bucurăm de frumusețea vieții, de cei dragi și de noi înșine, ca urmare a stării de bine.Să căutăm aspectele pozitive și să rămânem în această stare. Universul va raspunde cu exactitate gândurilor noastre. De aceea sa fim în armonie cu tot ce ne înconjoară. Cu toții suntem unici. Povestea noastra de acum va fi povestea realității noastre viitoare.

  Așa că ce naiba! Haideți să întâmpinăm această vară cu bucurie pură, vii ca niciodată, cu o stare de spirit bună , să iubim, să dăruim iubire, zâmbete și îmbrățișări, astfel încât povestea noastră să prindă viață!

Sursă foto:unica.ro
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...