vineri, 10 aprilie 2015

Un gand bun pentru Sfintele Sarbatori de Paste!


   "Misterul care le-a scapat oamenilor secole la rand poate fi rezumat intr-un singur cuvant; RECUNOSTINTA".

    Acest mister il putem avea acum. Daca nu ratam momentul prezent, daca il apreciem si suntem recunoscatori, daca il pretuim mai mult asa cum este el, chiar il iubim, urmatorul moment atrage dupa sine alte momente pentru care sa ne bucuram si sa fim recunoscatori, in timp ce aratam iubire si recunostinta pentru fiecare moment nou.
    Recunostinta este acel sentiment, acea stare de multumire sufleteasca care ne face sa ne simtim bine, sa multumim fiecare lucru si situatie din viata noastra, fie cu voce tare, fie in gand, deci este acea stare de fericire.Cand ne simtim fericiti, suntem recunoscatori si suntem multumiti.Cand simtim toate aceste sentimente acum, momentele urmatoare ne face sa fim din ce in ce mai recunoscatori, ne face sa apreciem mai mult momentul prezent cu tot ce avem in viata noastra, in timp ce ne dorim mai mult. Iar acest sentiment de recunostinta, sunt acele vibratii pozitive pe care le emitem in univers si conform legii Atractiei, vom atrage esenta gandurilor pe care le-am emis, deci situatii care ne fac sa fim recunoscatori si sa apreciem mai mult momentul prezent.
    Primul pas catre recunostinta este intr-adevar momentul prezent pentru ca traim, respiram si suntem sanatosi fata de un numar mare de oamen care zac pe patul de moarte si si-ar dori sa-si exprime recunostinta, dar din pacate pentru ei este foarte tarziu.
    Al doilea pas este recunostinta pentru oamenii din viata noastra, pentru care ar trebui sa-i apreciem si sa-i acceptam asa cum sunt in acest moment si sa-i iubim neconditionat si al treilea pas este recunostinta pentru toate lucrurile,obiectele si situatiile din viata noastra.
    Cand apreciem momentul prezent si suntem recunoscatori atragem mai mult situatii pentru care sa fim recunoscatori.Important este sa fim aici, acum, aratand atentie si recunostinta pentru momentul prezent, pentru clipa de fata.

                            Va doresc Paste Fericit, iar Lumina sfanta si iubirea sa va calauzeasca mereu!

O vară mediteraneană.

  Nu este ceea ce credeți! Nu toți vom petrece această vară pe malurile mediteraneene. Dar putem aduce marea la noi acasă!   Sună bine...