vineri, 17 aprilie 2015

Subconstientul



   "Mintea este o masina de inregistrat si toate credintele, opiniile si ideile acceptate constient de tine, se imprima adanc in subconstient".

   Ca sa intelegem mai bine, in subconstientul nostru patrund toate gandurile prin intermediul celor cinci simturi transmise de mintea constienta, indiferent daca sunt bune sau rele. Ele depind de convingerile noastre si de credinta. Subconstientul face sa emita si sa receptioneze toate gandurile care patrund, indiferent daca sunt emise constient sau subconstient, dar el actioneaza cel mai bine doar la cele sustinute de emotii, sentimente si credinta. De aceea, noi ii putem transmite deliberat orice dorinta asociata cu emotii si sentimente, imaginatie, repetitie, respectiv autosugestie. De aceea, oamenii de stiinta sustin ca mintea subconstienta este o legatura dintre minta omului si Inteligenta Infinita (Dumnezeu, Univers). Si ca sa facem legatura, tot ce emitem, Universul ( Dumnezeu) receptioneaza si ne trimite inapoi esenta gandurilor pe care le-am  am emis sustinute cel mai predominant cu ajutorul vibratiilor si care credem cu tarie. Deci are loc o emisie - receptie, pe care apoi le transforma in echivalentul lor fizic.
    In acest fel se fac adevaratele rugaciuni: ganduri,mintea constienta sau subiectiva,subconstientul imaginatie,autosugestie asociate cu cele cinci simturi. In final, subconstientul actioneaza imediat folosind orice sursa, informatie care il ajuta sa le puna in practica. In functie de gandurile predominante,de subiect si de indicatii poate dura, zile, saptamani, luni sau mai mult.
   Gandurile,credinta si convingerile noastre dau ordine subconstientului. De aceea ii putem transmite doar acele ganduri, de pace, iubire,care sa ne modeleze viitorul. Tot ce transmitem deliberat; ganduri, emotii, sentimente, trebuie sa treaca prin filtrul imaginatiei, fie imaginatia sintetica, fie cea creatoare.

Sursa foto:  Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...