luni, 17 iunie 2013

Acceptă realitatea!



 Cu alte cuvinte, ca să treci mai ușor prin viață, acceptă realitatea așa cum o ai, cu bune și cu rele. Dacă fugi de ea, adică să o respingi din cauza nemulțumirilor, oriunde vei merge și orice vei face, te vei lua pe tine așa cum ești în momentul prezent și nimic nu se va schimba.

  Dacă îți accepți realitatea pe care o ai acum, gândindu-te că ea este doar temporară și că totul se schimbă( nimic nu rămâne static, conform legii vibrației), vei putea trece cu ușurință peste toate obstacolele. De fapt, tot ce se întâmplă în jurul tău, totul este temporar datorită acestei legi a fizicii care afirmă că tot ce există se manifestă prin vibrații aflate în mișcare și controlată de minunata lege a Atractiei. Altfel spus, aceste vibrații sunt însuși emoțiile tale, care sunt cele mai puternice vibrații dintre cele cinci simțuri: auzul, văzul, mirosul,gustul și pipăitul.
   Dacă îți dai seama de aceste vibrații, și le folosești conștient, îți vei putea crea realitatea pe care ți-o dorești și implicit viitorul.



 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...