luni, 10 iunie 2013

Emoțiile pozitive

       

 Aceste emoții sunt emoțiile creatoare pe care le cunoaștem: credința, iubirea, bucuria, entuziasmul, dragostea și speranța, care folosite împreuna crează viața și viitorul nostru bun. Dacă folosim toate emoțiile pozitive, fără să mai dăm voie celor negative, putem creea tot ce ne dorim, putem să apelăm la "creativitatea infinită" și putem transmite și altor persoane. Dacă cultivăm zilnic toate emoțiile pozitive, ele atrag dupa sine situații pozitive, oameni cu care ne potrivim și ne înțelegem și circumstanțe care n-i se potrivesc nouă.

Dacă arătăm iubire atragem la rândul nostru iubirea ăn viața noastră; fie iubirea partenerului(ei), fie iubirea celor din jurul nostru, dacă dăm dovadă de credintă, atragem situațiile de care avem nevoie prin convingerile noastre de nestrămutat, dacă suntem entuziaști, vom atrage situații care să ne facă să ne entuziasmăm, dacă aratam bucurie, primim mai mult în viața noastră, situații de care să ne bucurăm, la fel și dragostea; dacă oferim dragostea noastră, primim înapoi dragostea partenerului(ei) sau dragostea celor din jurul nostru, iar speranța împlinește imposibilul.

  Dacă vrem să facem ceva și nu știm cum, sau nu știm ce anume ne trebuie, și plecăm de la ideea de a ne simți bine, aplicând toate emoțiile pozitive, atunci atragem oameni, situații, circumstante locuri, evenimente care ne vor îndruma pașii către succes sau către ceea ce ne dorim cu adevarat.
        De câte ori simțim o emoție, noi ne creăm viitorul prin gândurile noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...