marți, 29 ianuarie 2013

Ce sentiment ai atunci când te simți bine?



  Ce sentiment? Păi, ca să ne dăm seama de sentiment trebuie să ne cunoaștem pe noi înșine, să știm ce simțim și să înțelegem că trebuie să fim una cu Dumnezeu, să simțim mai ales ca El este la picioarele noastre, că este în jurul nostru și pretutindeni unde ne aflăm. Dumnezeu este Omniprezent dacă înțelegem acest lucru.. Cu alte cuvinte, sentimentul este de fericire atât fizic cât și psihic .Să ne simțim bine, înseamnă să ne aducem aminte de puterea noastră de a fi si de a ne putea echilibra in viață în funcție de gândurile pe care le avem, de dorințe și convingeri.De aceea,să ne amintim de vibrația pe care o emanăm. Acea vibrație a sentimentului de bine. În orice situație ne vom afla,dacă este neplăcută ,de sănătate precară sau de nemulțumiri și nu găsim nici o cale, nici o soluție sau nu știm ce să facem, noi știm totuși un lucru: că vrem să ne simțim bine. Nu este nimic mai important decât să ne simțim bine. Iar despre cum ne simțim, ne luăm pe noi înșine oriunde mergem așa cu felul în care ne simțim.

   Gândul repetat că vrem să ne simțim bine, atrage o schimbare a energiei și de asemenea gânduri de același fel. Ne poate da chiar și idei de rezolvare a problemei. Dacă suntem  într-o situație negativă și ne schimbăm imediat gândul spre o situație pozitivă,automat se schimbă frecvența gândului și punctul de atracție care este întotdeauna momentul prezent și ce era pe cale să atragă o situație negativă se oprește conform legii atractiei și începem să atragem esența gândului pozitiv, adica o stare mai buna de spirit sau chiar rezolvarea problemei.

   Nu trebuie sa fim în extaz.Trebuie să trecem de la gândurile pe care nu le dorim în viața, la gândurile pe care am vrea să se împlinească în viața noastra. Pe lângă aceste gânduri, trebuie să ''ne iubim'' pe noi înșine,să daruim iubirea pe care o primim, pentru ca nu se poate doar sa primim, trebuie să daruim ca să primim, conform legii Daruirii si a Primirii. .Dacă nu ''ne iubim''și nu avem grijă de noi înșine, nu avem cum să ne simtim bine din nici un motiv.Această iubire de sine, cuprinde și hrana, somnul și tot combustibilul necesar pentru corpul nostru și pentru mintea noastră, ca să se transforme în energia necesară care produce starea de bine.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...