marți, 29 ianuarie 2013

Ce inseamna sa te simti bine?  Sa ne simtim bine, inseamna sa ne aducem aminte de puterea noastra de a fi, de a exista.De aceea,sa ne simtim confortabil, si sa sa ne amintim de vibratia pe care o emanam. In orice situatie ne vom afla,daca este neplacuta,groaznica sau grea si nu gasim nici o idee, nici o solutie sau nu stim ce sa facem, noi stim un lucru: ca vrem sa ne simtim bine. Nu este nimic mai importand decat sa ne simtim bine.
   Gandul repetat ca vrem sa ne simtim bine, atrage o schimbare a energiei si de asemenea ganduri de acelasi fel .Daca suntem  intr-o situatie negativa si ne schimbam imediat gandul spre o situatie pozitiva,automat se schimba frecventa gandului si ce era pe cale sa atrage situatia negativa se opreste si incepem sa atragem esenta gandului pozitiv.

   Nu trebuie sa fim in extaz.Trebuie sa trecem de la gandurile pe care nu le dorim in viata, la gandurile pe care am vrea sa le vedem in viata noastra.Pe langa aceste ganduri, trebuie sa ''ne iubim'' pe noi insine,sa daruim iubirea pe care o primim, pentru ca nu se poate doar sa primim, trebuie sa daruim, conform legii Daruirii si a Primirii. .Daca nu ''ne iubim''si nu avem grija de noi insine, nu avem cum sa ne simti bine din nici un motiv.Aceasta iubire de sine, cuprinde si hrana, somnul si tot combustibilul necesar pentru corpul nostru si pentru mintea noastra, ca sa se transforme in energia necesara care produce starea de bine.

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...