duminică, 27 ianuarie 2013

Ce putere au alții asupra ta? Ce alegi?

       



 Tu poți să gândești oricând vrei, oriunde și în orice loc. Indiferent ce zic alții, tu poți să ai propriile tale gânduri bune care să te scoată din impas.Chiar dacă ziua ta este nereușită, tu poți să vezi aspectele ei pozitive.Singurele obstacole sunt obișnuința și influența celor din jur.
  Tu nu trebuie să asculți și să te iei după ce vorbesc alții. Lasă-i în pace să vorbeasca. Tu ai grijă de tine și de gândurile tale, de mintea ta și de felul în care te simți atunci când cineva vorbește cu tine sau încearcă să te zăpăcească.Tu poți să gândești ce este bine și ce este rău pentru tine.Desigur, poate să fie o persoană să-ți zică exact la ce te gândeai tu,  să te aprobe, dar în esență tu trebuie să încerci să-ți faci pe plac, să încerci să te simți bine în pielea ta și să asulți doar de instinctele tale.Eu cred că cea mai bună decizie este cea pe care o iei tu singur.Nu trebuie să aștepți după nimeni, pentru că nimeni nu știe ce gândești tu cu adevărat și chiar dacă ar ști, nu poate nimeni să gândească în locul tău.
         

Sursa foto: Internet
 Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...