miercuri, 23 ianuarie 2013

Somnul unei nopti bune!

   
  Cum dormi noaptea?

    "In aceasta noapte ma voi odihni bine. Stiu ca orie atractie fata de corpul meu va inceta si nu ma voi scufunda din nou in experienta fizica decat dimineata,dupa ce ma voi trezi din somn".

  Acest citat reprezinta o afirmatie, un gand pe care sa-l rostim inaine de a intra in perioada de somn, mai ales cei care au probleme cu somnul, cei care lucreaza in ture, in schimburi si au un program foarte incarcat.

   Somnul este acea perioada de timp, in care energiile se realiniaza, regenerand corpul fizic. De aceea este foarte impotant, sa ai un somn odihnitor de reincarcare a energiilor pentru a doua zi.De asemenea, mai este important ca seara cand ai terminat toate activitatile din ziua care tocmai a trecut, si te asezi in pat, sa te gandesti numai la aspectele pozitive pe care le-ai avut in ziua respectiva iar pentru a doua zi, sa anticipezi o noua zi buna ca totul o sa decurga cat mai placut, cu o stare de bine si armonie. Da! Este important ca fiecare zi sa fie anticipata sub toate aspectele sale pozitive. Chiar daca se deviaza un pic de la ceea ce ne-am propus, in final ziua va fi buna si implinita.

  Daca adormi cu ganduri negative, precum ca ai avut o zi proasta si a doua zi dimineata esti agitat de ziua pe care o vei avea, atunci vei atrage aceleasi ganduri negative si implicit o zi proasta. Seara cand te asezi in pat, evita sa te gandesti cat de grea a fost ziua respectiva si incearca sa contempli moliciuna patului si cat de confortabile sunt asternuturile. Procedind in acest fel, te vei simti din ce in ce mai bine, vei uita de probleme si vei incepe sa gandesti in perspectiva dorintelor tale.
         Somn usor!

Sursa foto: Internet
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...