joi, 29 octombrie 2020

Esența gândurilor!


  Există o corelație între ceea ce gândim, vibrațiile pe care le emitem emoțional și ceea ce apare în viața noastră. Atunci când apare ceva plăcut, vibrațiile pe care le emitem emoțional sunt plăcute, avem emoții pozitive, așa de bine ne simțim încât profităm de această stare fără să cântărim gândurile și astfel viața noastră continuă să fie bună, frumoasă și fericită. Invers, atunci când avem gânduri negative, transmitem vibrațional emoții negative, de supărare, de frică, de depresie, de teamă, astfel încât dacă nu schimbăm aceste emoții negative în emoții pozitive prin gânduri deliberat alese, să ne focalizăm atenția asupra lucrurilor plăcute și frumoase din viața noastră, vom continua să ne simțim în continuare rău, plini de emoții negative, triști și supărați și vom continua sa ducem o viață închisă, stresantă și neliniștită. Toată această legătură dintre ceea ce simțim și ceea ce apare în viața noastră sunt strâns legate între ele. 

 Legea Atracției este promptă, nu greșește și nu întârzie niciodată. Ea ne trimite esența gândurilor pe care le-am emis, acea adunătură de gânduri care ne umple corpul cu stări negative. Întotdeauna, ceea ce gândim neâncetat despre o anumită temă, la baza acestor gânduri se află emoții puternice. Pentru a scăpa de gânduri obsesive, trebuie să ne alintăm creierul cu imagini frumoase ale realității, de activități care sunt pe aceeași lungime de undă cu dorințele noastre, adică acele activități care ne plac, care ne umple de pasiune și energie și care ne fac fericiți. Cu alte cuvinte, să cultivăm în fiecare zi bucuria, liniștea, iubirea, fericirea, aprecierea, recunoștința fiecărui moment prezent. În ultimă instanță putem apela la memorie și imaginație.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...