sâmbătă, 3 octombrie 2020

Practica ne face să înțelegem mai bine!

 


 Atunci când învățăm ceva, doar teoria nu este suficientă. Atunci când învățăm ceva trebuie să punem în practică teoria pe care am învățat-o. Totuși, putem pune în practică cu antrenament și perseverență. Și totuși, atunci când dorim să punem în practică ceea ce am învățat, este important gradul dorinței: la ce nivel se află dorința sau scopul. Când dorința este mai veche și te gândești la ea trebuie să existe un anume sentiment de bucurie. Dacă te simți bine înseamnă că o accepți, dacă te simți supărat, nervos înseamnă ca respingi dorința ta. Sentimentul de neîmplinire, că nu se indeplinesc dorințele, duc la respingerea primirii dorinței. Prin ceea ce simți, îți poți da seama la ce nivel se află dorința ta. Atunci când sentimentele dorinței sunt la un nivel jos, trebuie să-ți ajuți gândurile, să le redirecționezi în direcția propusă, deoarece legea Atracției reacționează și la cel mai mic sentiment de ușurare, astfel ca încet, încet vei începe să te simți bine. 

 Doar atunci când te simți bine, când înveți să te simți bine și când înveți să-ți redirecționezi gândurile și doar atunci când te simți pregătit că ai învățat tot, dorințele se vor împlini la locul și momentul potrivit. Fiecare gând bun adunat lângă alt gând bun devine o convingere pe care începi s-o simți, să fi sigur că dorința se va împlini. Această putere vibrațională atrage prin toate mijloacele care există ca dorința ta sa devină reală. Întotdeauna practica ne ajută să înțelegem mai bine teoria pe care am învățat-o.

Sursă foto: Internet

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...