sâmbătă, 4 iulie 2020

Fericirea este în noi înșine!

   

 "Putem experimenta acest sentiment înăltător oriunde ne-am afla, indiferent de situația în care suntem sau de oamenii din jurul nostru - prin simpla ridicare a levierului fericirii pe Panoul de Comandă al Destinului nostru Personal".

    Dacă dorești să fi fericit, trebuie să acorzi mai puțină atenție lucrurilor pe care nu le dorești și mai multă atenție la tine însuți și la lucrurile pe care le dorești. Dacă observi că ești manipulat sau influențat de alții sau de trecut, ia decizia să asculți doar de propriile instincte și de micuța voce interioară. Dacă dorești să pătrunzi într-o lume a fericirii, trebuie să te gândești la ea, să îti imaginezi cum te-ai simți să fi fericit, așa cum crezi de cuviință: oameni, lucruri, situații și tot ce ai visat vreodată. În timp ce îți imaginezi această situație tu trebuie să te simți bine din prisma dorinței, nu din cea a lipsei dorinței , să te bucuri de ceea ce creezi. Ți-ai imaginat? Cum te simți?
    Credem sau nu, noi ne alegem gândurile despre realitatea noastră dar dacă ne-am dat seama că unele gânduri  nu sunt bune, ele pot fi schimbate prin simpla ridicare a levierului fericirii, a stării de bine. Toate emoțiile pe care le avem transmit felul în care ne simțim,a convingerilor, credinței și a sentimentelor. De aceea noi merităm tot ce este mai bun în viață, este viața pe care trebuie s-o trăim.
    Noi generăm gânduri, gândurile generează realitatea.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...