sâmbătă, 7 septembrie 2019

Emoții de toamnă!



  Și pentru că la unele persoane, acest anotimp poate avea efecte secundare de tristețe, melancolie, dor, totuși aceste stări sunt create de om, datorită noului anotimp mai înnorat, cu soare mai puțin care tinde să ducă la astenie, anxietate sau depresie. Natura acestor emoții poate fi diferită de la o persoana la alta și așa cum ea este creată de gândurile omului, așa pot fi și ele vindecate de propria putere interioara a omului, care ne pot schimba starea de spirit și modul de a privi viața. Toate emoțiile ne pot schimba starea de spirit, iar atunci când starea noastră de spirit este una bună, de bucurie, de bine, de fericire sau iubire, vom experimenta mai departe situații care să ne facă în continuare să ne simțim bine, prin evenimente, oameni, diferite situații.

  Atragem ca un magnet ceea ce simțim vibrațional.Cu alte cuvinte, să învățăm să ne echilibrăm emoțiile indiferent de situație, numai așa putem să trecem mai usor peste perioadele dificile. Prin urmare să cultivăm emoții de toamnă pozitive care să ilustreze sănătatea,bucuria, pacea, iubirea și fericirea.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...