miercuri, 10 aprilie 2019

Ce emoție preferați?

 

  Desigur, putem experimenta orice emoție. Dar cel mai indicat este să experimentăm orice emoție pozitivă. Nu toată lumea ia în calcul emoțiile pe care le experimentează. Unii nici măcar nu-și dau seama cum se simt și de ce. Ei simt un pic că ceva nu este în regulă, dar nu gândesc conștient despre emoțiile pe care le experimentează și mai ales nu au învățat să-și asculte emoțiile.

  Noi trebuie sa înțelegem natura emoțiilor, să conștientizăm ce emoții transmitem, cum ne simțim în fiecare moment. Pentru că, în fiecare moment noi avem o sumedenie de emoții, în funcție de activitățile pe care le avem. Dar emoțiile noastre pot fi atrase și de cei de langă noi, dacă suntem o persoană pesimistă. Dar și noi putem să atragem vibrații negative de la anumite persoane cu care avem contact: de exemplu, stai de vorbă cu cineva care este foarte supărat si te-a prins pe tine ca să-și descarce emoțiile negative. Tu dacă nu ști să-ti dirijezi emoțiile în acel moment, te vei afla in situația de a nu te simți bine, fără să-ți dai seama de ce. Persoana aceea poate să se elibereze de acele vibrații negative, daruinduti-le tie.


 Un lucru este sfânt. Putem să ne controlăm emoțiile, indiferent ce ne aduce ziua respectivă. Putem să ne deschidem în fața emoțiilor pozitive, în orice situație. Acest lucru se poate activa doar conștient, deliberat. Oriunde și în orice situație avem puterea interioara să ne controlam propriile alegeri, la felul cum ne simțim. Să alegem doar acele situații care ne fac să ne simțim bine. Nu ne obligă nimeni să ne simțim rău. Celelalte persoane nu au de unde să știe ce gândim noi sau ce este în sufletul nostru.
Cu cât alegem doar situații care ne fac să ne simțim bine, cu atât ne înconjurăm de situații care ne fac să ne simțim bine. Orice emoție pozitivă pe care o accesăm si o preferăm conștient, ne va face viața mai frumoasă.

  Mereu vom avea de-a face cu numeroase emoții. Dar haideți! Ce emoție preferați?

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

2 comentarii:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...