vineri, 11 mai 2018

Am un corp plin de vitalitate!

 

Am un corp plin de vitalitate și energie! Acestea trebuie să fie gândurile despre corpul nostru!

  Haideți să vedem de ce unii se îngrăsă pe timp de iarnă, și nu numai, pe când alții nu! Cu siguranță ați descoperit că la fiecare sfârșit de iarnă aveți mai multe kilograme ca vara trecută sau pe aproape. Când vine primăvara vă dați seama că va veni și vara și trebuie să dați kilogramele jos.

  Armonizarea corpului fizic este foarte important. Oriunde ne-am duce, îl luăm cu noi și indiferent ce facem depindem de corp, de felul în care ne simțim și cum ne simțim in pielea noastră. Trebuie să știm că există o corelație între minte și corp și gânduri și realitatea pe care o avem. Dacă avem o minte instruită putem obține această corelație indiferent ce mâncăm. Lipsa energetică din aceasta corelație sunt gândurile noastre negative, convingerile și credința.

  Prin această relație energetică dintre minte și corp înțelegem alinierea energetică care constă în modul de a gândi referitor la corpul fizic, comparația cu alte persoane care duc inevitabil la gânduri negative și lipsa iubirii și a prețuirii de sine. Această aliniere energetică cu privire la corpul nostru începe cu a ne dori să ne simțim bine așa cum suntem și să ne focalizam atenția asupra bunăstării corporale, o armonie, astfel încât să corespundă cu ceea ce mintea isi imaginează despre corpul nostru.


  Cu cât ne focalizăm asupra a ceea ce nu ne dorim cu privire la corpul nostru, cu atât atragem mai mult ce nu ne dorim. Cu alte cuvinte, cu cât  suntem mai nemulțumiți de corpul nostru, implicit de cum arătăm, dar si de cum ne simțim după mâncare, cu atât ne îngrășăm mai mult si nu ne simțim bine. Din acest punct de vedere, nici o dietă nu ne va mulțumi iar orele de sport îndelungate la sală sau acasă nu vor da nici un rezultat.

  Singura soluție este de a ne focaliza atenția asupra realității dorite cu privire la corpul nostru, si nu doar la acesta, a ceea ce ne dorim, nu a ceea ce nu ne dorim.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...