joi, 26 aprilie 2018

Nimic nu e static, totul este într-o transformare continuă!

 

  Iar conform legii Vibrației, tot ceea ce există se află într-o stare constantă de mișcare, în timp ce starea de repaus sau de inerție, nu există. Tot ceea ce există se află în mișcare de vibrație. Asemeni și gândurile care sunt o energie, au de asemeni o vibrație continuă.

  Altfel spus, în lumea gândurilor, noi putem alege oriunde și oricând, gânduri care să aibă o vibrație pozitivă, putem să schimbăm oricând gândurile negative în gânduri pozitive. Noi avem puterea să ne simțim bine oricand și oriunde prin conștientizarea felului în care ne simțim.

  Toate emoțiile diferă între ele și de asemeni și vibrația lor. Cea mai buna frecvență a vibrațiilor pe care le emitem este cea de iubire, pace, bunăstare și fericire. Ceea ce nu se întâmplă așa, se datorează faptului că suntem atrași de situațiile exterioare mai mult decât să ne dăm seama ceea ce simțim în interiorul nostru. Cu alte cuvinte, putem fi atrași de ceea ce nu ne dorim in viața noastră. Si tot ce vibrăm, ce emitem vibrațional, răspunde legea Atracției. Răspunde fără exceptie și noi recepționăm esența lucrurilor la care ne-am gândit.

Sursă foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...