vineri, 19 ianuarie 2018

Haideți să ne instruim subconștientul!


 " Indiferent de ceea ce mintea presupune și crede că este adevărat, subconștientul va accepta și va pune în practică. Să crezi în noroc, în inspirație divină, în acțiuni potrivite și în toate binecuvântările vieții. Ești conducatorul propriului tău suflet ( subconștientul ) și ești stăpân pe propria soartă.
     Ține minte, ai capacitatea de a alege ! Alege viața ! Alege dragostea ! Alege sănătatea ! Alege fericirea" !
                      Joseph Murphy

   Cu alte cuvinte, subconștientul atrage și primește toate gândurile și emoțiile pe care le emitem. De aceea noi avem puterea să ne controlăm gândurile. Să respingem găndurile negative ca să nu poată să ne conducă viața. Să alegem voit acele gânduri care ne fac să ne simțim bine, să alegem deliberat acele gânduri care le vrem să ne modeleze viitorul. Noi nu putem să ne controlam mintea subconștientă în totalitate, dar putem să-i transmitem toate gândurile noastre de fericire, de pace, de iubire, de ințelepciune, de creativitate și toate gândurile pe care le vrem să ne modeleze viitorul.

    Un citat foarte frumos care mi-a placut al lui Napoleon Hill, zicea că " mintea subconștientă reprezintă veriga de legatură între mintea limitată a omului si Inteligența Infinită".
    Cu alte cuvinte, noi putem să-i transmitem minții subconștiente orice dorintă sau plan care dorim să-l vedem în realitatea noastră , iar ea transmite mai departe Universului. Dupa cum am văzut gândul este o forma de energie, o vibrație.


   In acest fel au loc adevaratele rugaciuni. Puțini oameni cunosc cu adevarat cum putem transmite Universului ceea ce ne dorim, dorințele noastre puternice și arzatoare, prin rugăciuni.
   Ca subconștientul să stie ce ne dorim, este să-i transmitem, să-i dăm ordine deliberat și repetat cu perseverență și credință.

   Totul începe cu un gând, pe care, cu ajutorul imaginației, ii dăm forma concreta si planul de acțiune. Și acest gând să fie însoțit de credintă, de convingerea că se va împlini.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Ce vă atrage astăzi?

 Ce vă atrage astăzi? Un masaj, un tratament cu pietre calde sau o plimbare cu bicicleta într-o zonă pitorească de țară? O vizită la SPA ...