vineri, 19 ianuarie 2018

Haideți să ne instruim subconștientul!   Subconștientul atrage și primește toate gândurile și emoțiile pe care le emitem. De aceea noi avem puterea să ne controlăm gândurile. Să respingem găndurile negative ca să nu poată să ne conducă viața. Să alegem voit acele gânduri care ne fac să ne simțim bine, să alegem deliberat acele gânduri care le vrem să ne modeleze viitorul. Noi nu putem să ne controlăm mintea subconștientă în totalitate, dar putem să-i transmitem toate gândurile noastre de fericire, de pace, de iubire, de ințelepciune, de creativitate și toate gândurile pe care le vrem să ne modeleze viitorul.

 " Indiferent de ceea ce mintea presupune și crede că este adevărat, subconștientul va accepta și va pune în practică. Să crezi în noroc, în inspirație divină, în acțiuni potrivite și în toate binecuvântările vieții. Ești conducatorul propriului tău suflet ( subconștientul ) și ești stăpân pe propria soartă.
     Ține minte, ai capacitatea de a alege ! Alege viața ! Alege dragostea ! Alege sănătatea ! Alege fericirea" !
                      Joseph Murphy

    Un alt citat care mi-a placut al lui Napoleon Hill, zicea că " mintea subconștientă reprezintă veriga de legatură între mintea limitată a omului si Inteligența Infinită".
    Cu alte cuvinte, noi putem să-i transmitem minții subconștiente orice dorintă sau plan care dorim să-l vedem în realitatea noastră , iar ea transmite mai departe Universului. După cum am văzut gândul este o forma de energie, o vibrație.


   In acest fel au loc adevăratele rugăciuni. Puțini oameni cunosc cu adevărat cum putem transmite Universului ( subconștientului ) ceea ce ne dorim, dorințele noastre puternice și arzătoare, prin rugăciuni. Cu perseverență și credință putem influența subconștientul. Ca subconștientul să stie ce ne dorim, este să-i transmitem, să-i dăm ordine deliberat.

   Totul începe cu un gând, pe care, cu ajutorul imaginației, îi dăm forma concreta și planul de acțiune. Și acest gând să fie însoțit de credintă, de convingerea că se va împlini.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...