joi, 3 august 2017

"Ea" te poate conduce intr-un mod miraculos la fericire!


 "Absenta recunostintei echivaleaza cu nerecunostinta, iar cine este nerecunoscator nu numai ca nu ofera nimic, dar chiar ia ceva cu forta, considerand ca i se cuvine. In mod paradoxal, atunci cand luam lucruri care credem ca ni se cuvine de drept, noi luam ceva de la noi insine".
                                                                                                           by   Rhonda Byrne


   Cu alte cuvinte, faptul ca multumim ceea ce primim ca dar sau multumim pentru alte sarcini, nu inseamna ca cunoastem sau stim sa fim recunoscatori. Recunostinta reflecta in viata noastra. O simtim, o vedem iar sufletul nostru este impacat cu ceea ce avem si ceea ce suntem chiar daca ne dorim mai mult. Dorintele nu se termina niciodata, dar pentru ceea ce avem si ne dorim, trebuie sa fim recunoscatori. Viata de zi cu zi va reflecta acest lucru: sanatate si bucurii, o viata adevarata din punct de vedere energetic si sufletesc. Bucuriile false ne fac doar sa supravietuim. de fapt ne mintim pe noi insine despre starea noastra interioara. Trebuie sa lucram la acest aspect. Cum vom scapa de o problema, imediat vor aparea altele.

  Practicarea recunostintei se cunoaste de secole, mai putin de cei care nu o intrebuiteaza. Doar cunoastrea nu este de ajuns. Trebuie practica. Altfel spus, practicarea recunostintei in fiecare zi, ne poate schimba viata. asta nu inseamna ca stam cu "lumanarea" sa vedem ce se intampla. Toate se vor intampla fara ca macar sa ne dam seama, dar vor fi lucruri si intamplari care constientizandu-le ne vom da seama de raspunsul vibratiilor pe care le-am emis. Adica acele vibratii de recunostinta profunda, care, daca nu le avem, inseamna ca nu suntem cu adevarat recunoscatori.

 Un simplu "Multumesc" spus din suflet si cu asa profunzime imaginandu-ne situatia, va inseamna o adevarata magie. Este o stare sufleteasca, pe care fiecare persoana trebuie sa-si umple sufletul. In orice zi care a fost mai putin buna, avem cu siguranta motivul unic pentru a multumi.
 "Ea" ne poate conduce intr-un mod miraculos la fericire!

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...