joi, 20 iulie 2017

Hai, lasa toate si simte-te bine!


   Sa te simti bine este principaul scop al atentiei tale. Starea de bine se revarsa si in actiuni si lucruri care te fac sa te simti bine si mai departe. De cate ori te simti bine, se revarsa o stare de bine exterioara. De aceea, realitatea cuprinde doua astfel de stari: cea de bine si lipsa starii de bine. Noi putem sa alegem cum vrem sa ne simtim in orice imprejurare.
  Ca urmare,nu trebuie sa te intereseze barfa, si ce spun altii ca sa atragi vibratii negative Ai libertatea ta. Ai libertatea de a gandi tot ce doresti si oriunde. Esti liber sa alegi tot ce este mai bun pentru tine. Chiar daca ziua ta a fost nereusita, poti sa vezi aspectele cele mai placute din ea. Singurele obstacole sunt obisnuinta de a te atasa de ceea ce nu-ti face bine si de influenta celor din jur.

 Cel mai bun lucru este sa nu asculti si sa nu te iei dupa nimeni. Noi atragem toate experientele de viata prin modul nostru de a gandi. Noi ne cream realitatea prin gandurile pe care le emitem, de aceea cele mai bune ganduri sunt cele care ne fac sa ne simtim bine.

  Poti sa gandesti singur ce este bine si ce este rau pentru tine. Toate sfaturile altora pot sa fie bune dar si pot sa te coboare. In esenta tu trebuie sa-ti faci pe plac, sa te iubesti pe tine insuti si sa faci doar ceea ce-ti face bine fizic si psihic.
  Asta este esenta vietii. Sa urmezi cursul intr-o stare de bine, pentru ca ceea ce simti acum va reflecta mai departe in viata ta. Este bine sa nu te iei dupa nimeni, doar dupa instinctele tale. Ele sunt singurele dupa care te poti baza.
         Noi ne atragem singuri experientele de viata!

Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Astăzi, dragoste!

    Atunci când suntem -cel care suntem cu adevărat-, cu alte cuvinte, atunci când ne simțim bine, fizic, psihic și spiritual, suntem pe...