sâmbătă, 27 mai 2017

Putem sa transformam orice infrangere in victorie!


      
"Perseverenta este efortul sustinut necesar pentru a induce credinta".  ~ Napoleon Hill ~

  De aceea fara vointa si o dorinta puternica nu putem continua ceea ce ne dorim cu adevarat sa facem. Visul sau scopul vor ramane simple ganduri daca nu avem vointa si credinta: sa ne dorim si sa credem. Iata cei trei pasi pentru a putea persevera:

 - Primul pas este credinta si vointa
 - Al doilea pas  sa invatam sa ne simtim bine sufleteste
 - Al treilea pas sa ne controlam emotiile si gandurile.

Puterea este in mainile noastre. Noi detinem acea putere interioara care ne face sa pereseveram in ceea ce ne dorim.

   Din nou si din nou ne folosim gandurile si nu renuntam la planurile si la scopurile dorite.
.
   Putini oameni isi duc la bun sfarsit scopul. Multi renunta si se adancesc in problemele si necazurile lor. Ca sa poti fii perseverent iti trebuie o dorinta foarte mare care nu intra in concureaza cu altceva Obisnuinta de a  persevera  inseamna o viata impotriva esecului.Daca "ai cazut", ridica-te  si continua sa mergi la destinatie.Tu poti sa transformi orice infrangere in victorie.Perseverenta poate fi dezvoltata prin scopuri, planuri, sa ai mintea "deschisa"si sa sti ce vrei.Norocul despre care vorbesc multi oameni este rezultatul perseverentei. Nu lasa pe altii sa-ti conduca viata. Tu ai o dorinta  de nestramutat pe care o doresti implinita. Aceasta dorinta combinata cu vointa te face sa perseverezi in a o indeplini.

    Dorintele puternice si arzatoare depasesc orice obstacol prin perseverenta.

Sursa foto: Internet
Gabriela Bogdan

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...