miercuri, 31 mai 2017

Hai copilarie!


  De 1 Iunie, Ziua Internationala a Copiilor, sa-i invaluim pe cei mici si de-o potriva, pe cei mai mari, cu dragostea nostra, sa le permitem sa infloreasca, sa stie ca sunt profund iubiti si sa-i iubim cu iubirea noastra neconditionata pentru a putea creste fizic si spiritual. Sa le dam voie sa fie ei insisi cu adevarat, asa cum sunt, pentru a respecta bunele valori si maniere pentru o tinerete si o viata frumoasa si implinita.

  Hai copilarie! zic eu si cu siguranta ziceti si voi copilariei care ne-a ramas de-a pururi in suflet. Cu tot ce intampinam de-a lungul drumului in aceasta calatorie a vietii, ne aducem aminte cu drag de copilarie, de acele sentimente minunate de fericire autentica pe care le-am trait cu totii, de acea perioada magica a jocurilor si a inocentei, a minunarii, a bucuriei si creativitatii.

  Minunarea, miracolele si magia acelei perioade le putem retrai si acum. putem accesa acea dorita de a reintra in mintea copilului, de a retrai acele fantezii si bucurii, de a ne juca, de a intra in acea stare sufleteasca de neinlocuit in care mintea sa fie acolo, acolo la joaca, la creatie la starea de fericire, acel autentic sentiment pur. Cand am ajuns la aceasta stare, fara sa ne dam seama pe moment, emitem imprastiem aceeasi energie pozitiva, detasati de tot ce este in jurul nostru. Sa fim acolo. doar acolo in acele momente magice si fantastice.

  Cand ati ras din tot sufletul, ultima oara?

Foto: Internet
Gabriela Bogdan

Am un corp plin de vitalitate!

  Am un corp plin de vitalitate și energie! Acestea trebuie să fie gândurile despre corpul nostru!   Haideți să vedem de ce unii se în...