miercuri, 31 mai 2017

La mulți ani tuturor copiilor!


  De 1 Iunie, Ziua Internațională a Copiilor, să-i învăluim pe cei mici și de-o potrivă, pe cei mai mari, cu dragostea nostră, să le permitem să înflorească, să știe că sunt profund iubiți și să-i iubim cu iubirea noastră necondiționată pentru a putea crește fizic și spiritual. Să le dăm voie să fie ei înșiși cu adevarat, asa cum sunt, pentru a respecta bunele valori și maniere pentru o tinerețe și o viață frumoasă și împlinită.

  Hai copilarie! zic eu și cu siguranță ziceți și voi copilăriei care ne-a rămas de-a pururi în suflet. Cu tot ce întâmpinăm de-a lungul drumului în această călătorie a vieții, ne aducem aminte cu drag de copilărie, de acele sentimente minunate de fericire autentică pe care le-am trăit cu toții, de acea perioadă magică a jocurilor și a inocenței, a minunării, a bucuriei și creativității.


  Minunarea, miracolele și magia acelei perioade le putem retrăi și acum. Putem accesa acea dorință de a reintra în mintea copilului, de a retrăi acele fantezii și bucurii, de a ne juca, de a intra în acea stare sufletească de neînlocuit în care mintea să fie acolo, acolo la joacă, la creație la starea de fericire, acel autentic sentiment pur. Când am ajuns la această stare, fără să ne dăm seama pe moment, emitem, împrăștiem aceeași energie pozitivă, detașați de tot ce este în jurul nostru. Să fim acolo, doar acolo în acele momente magice și fantastice.

  Când ați râs din tot sufletul, ultima oară?

Sursă foto: Internet




Text și videoclip
Gabriela Bogdan

Un comentariu:

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...