marți, 5 iulie 2016

O emotie pentru simturi.

  Prin incercarea de a cumpara obiecte si lucruri doar pentru a crede ca te vei simti bine, nu face decat sa ai starea de bine doar o anumita perioada de timp. Cand efectul noului produs achizitionat isi pierde din efectul de bucurie, te vei intoarce la aceeasi stare de dinainte. Este adevarat ca anumite cumparaturi si situatii te fac sa te simti bine, doar daca le vezi in fata ochilor, iar daca nu le vezi tu te simti prost. Daca nu te simti bine din punct de vedere energetic, nici un lucru si nici o situatie nu-ti va crea starea de bine pe termen lung.
  In acest caz, este bine sa cauti aspectele realitatii care te fac sa te simti bine. Cand te concentrezi la situatii nedorite, nu ai acces la situatiile pozitive din simplu fapt ca emiti emotii, respectiv vibratii negative. Ele te imiedica  sa iti redirectionezi gandurile intr-un sens mai pozitiv.
  O singura emotie te poate salva, acea emotie care iti poate schimba situatia, chiar viata: emotia pozitiva. Emotia pozitiva succede gandurile pozitive. Atunci cand iei decizia sa gasesti un gand pozitiv, in acel moment apare emotia, ca urmare la ceea ce te-ai gandit.Oriunde  te afli daca esti intr-o stare mai putin buna cauta sa gasesti cel mai rapid gand pozitiv care va induce emotia pozitiva, astfel incat sa simti in tine insuti ca simturile tale sunt intr-o armonie cu ceea ce-ti doresti cu adevarat.

Sursa foto:bravonet.ro
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Arta de a trăi.

  Prin arta de a trăi, pentru că putem denumi așa ceea ce trăim, sau mai bine zis, cum știm să trăim, întâlnim atât emoții negative, cât s...