marți, 28 iunie 2016

Cel mai mare sentiment de dragoste - IUBIREA!


         IUBIREA este una dintre emotiile pozitive si unica forta creatoare, o energie care vindeca tot ce atinge.

 Prima emotie si cea mai importanta este CREDINTA

        Iubirea este un sentiment complex, neconditionat si fara limita. Nu poti iubi pe cineva doar daca... . Il iubesti fara nici o conditie. Sa iubesti inseamna sa daruiesti.
    Iubirea este un sentiment de dragoste, care intra in fiinta noastra, ne domina mintea, corpul si sufletul, astfel incat nu mai da voie celorlalte emotii negative.
    Mintea poate sa fie influentata pozitiv si sa dam voie fluxului de emotii pozitive si situatii pozitive sa intre in viata noastra, crezand cu convingere in ele.
    Totul incepe cu tine insuti. Cand pui la punct interiorul fiintei tale, poti incepe sa pasesti. Fa primul pas, iar ceilalti ii vor urma.

  "Iubirea este legea vietii.
    Iubirea este char viata.
    Ceea ce mentine unitatea     creatiei
    Este legea iubirii".

   Minunate cuvinte! Fara iubre nu exista nimic. Nimic nu se amplifica, nimic nu se multiplica, nimic nu se inmulteste. Nimic nu traieste. Putem da orice definitie a iubirii, dar cu toate acestea, iubrea incepe cu noi insine, cu persoana noastra, cu iubirea de sine sau cum vreti sa-i spuneti. Iubirea propriei persoane, iubirea celui drag, iubirea familiei si celor de langa noi, iubirea copiluilui ( lor) si iubirea vietii.

    Iubirea inseamna sa te iubesti pe tine insuti. Daca nu te iubesti pe tine si nu te accepti asa cum esti, nu esti multimit(a), nu ai cum sa ceri de la altii sa te iubeasca si sa te accepte asa cum esti. La randul tau, sa te iubesti asa cum esti si sa te accepti asa cum esti, precum sa ii iubesti pe altii si sa ii accepti asa cum sunt ei in acest moment: sot, frate prieten etc.Iubirea poate fi controlata direct, o poti folosi, dar si poti sa daruiesti.
      Iubirea te poate ridica la o stare mentala pozitiva pe care nu ti-o imaginezi. Cand iubesti, totul ti se pare feeric. Iubirea iti da puterea si curajul sa mergi mai departe in viata, iti da impulsuri, speranta si fericire,iti da putere sa te inalti acolo unde nu ai mai fost, dar unde ai vrea sa ajungi.
     Iubirea se naste in sufletul omului si da nastere la o atractie magnetica.

Sursa foto:hairlife.ru
Text:Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...