marți, 12 iulie 2016

Deficitul energrtic al organismului consta in depresie si oboseala.


   Desi unii oameni au o alimentatie cat de cat echilibrata, ei se simt epuizati, fara putere si fara chef de viata. Deficitul energetic consta in echilibrarea energetica interioara.
  Daca si-ar imagina o stare plina de vitalitate din prisma dorintelor lor, in fiecare zi si s-ar detatasa de ceea ce nu-si doresc, ei s-ar incarca cu energie si s-ar simti bine si plini de vitalitate. Starea de oboseala, deprimare si fara chef de viata se datoreaza povestii de viata pe care si-o spun in fiecare zi. Daca ei aleg in mod deliberat sa-si imbunatateasca povestea pe care si-o spun in fiecare zi , introducand in ea ceea ce-si doresc cu adevarat, starea de sanatate, de relatii, de familie si prieteni, deci viata de zi cu zi, atunci echilibrul lor energetic se va echilibra, vor prinde pofta de viata, se vor incarca cu emotii pozitive si vor vedea viata cu alti ochi, cu alte ganduri, cu alte sperante si cu pretuire de sine.
   Schimbandu-si astfel punctul de atractie, care este momentul prezent descopera ce-si doresc cu adevarat, imbunatatind povestea pe care si-o spun in ficare zi.

Sursa foto: desprespa.ro
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Pentru Crăciun, folosește doar aromele potrivite!

   În timp ce se apropie luna decembrie, majoritatea oamenilor încep să se agite, să alerge după cumpărături, să-și facă planuri pe care nu ...