luni, 25 aprilie 2016

PAȘTE FERICIT TUTUROR!


 ”Iisus Hristos a izbutit cea mai strălucită biruință ce nu i-a putut fi luată. Învierea din morți este semnul biruiței Sale iar comemorarea acestei învieri rămâne de milenii, una dintre cele mai importante sărbători ale creștinității". 

   De aceea, cel mai frumos cadou de Paște pe care îl putem oferi este armonia, iubirea și recunoștința. Ele sunt principalele motive ca să avem un Paște fericit. Acestea fac ca relațiile noastre cu cei din jur, din familie, ori cu prietenii să se mențină la valorile normale a unei vieți fericite.
   Relațiile cu oamenii sunt relațiile cu noi însine. Ceea ce credem cu tărie va reflecta în viața noastră. Secretul unei sărbători binecuvântate dar și a unei vieți frumoase este să amplificăm și să transmitem iubire, să cultivăm recunoștința și să transmitem bucurie în jurul nostru. Aceste emoții pozitive ne fac să apreciem mai mult momentul prezent și să atragem situații pentru care să fim recunoscători.
   Important este sa fim aici, acum, arătând atenție și recunostința pentru momentul prezent, pentru clipa de față.

         Vă doresc tuturor PAȘTE FERICIT, iar lumina sfântă să vă călăuzească mereu!

 Gabriela Bogdan
                                                            

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Banii aduc fericirea?

- Banii ne pot face fericiți?  Banii sunt doar pentru a fi folosiți. Nu-i bine să iubim banii. Ne va face dependenți de ei și vom uita ...