luni, 25 aprilie 2016

PASTE FERICIT TUTUROR!

"
 Iisus Hristos a izbutit cea mai stralucita biruinta ce nu i-a putut fi luata. Invierea din morti este semnul biruitei Sale iar comemorarea acestei invieri ramane de milenii, una dintre cele mai importante sarbatori ale crestinitatii". 

   De aceea, cel mai frumos cadou de Paste pe care il putem oferi este armonia, iubirea si recunostinta. Ele sunt principalele motive ca sa avem un Paste fericit. Acestea fac ca relatiile noastre cu cei din jur, din familie, ori cu prietenii sa se mentina la valorile normale a unei vieti fericite.
   Relatiile cu oamenii sunt relatiile cu noi insine. Ceea ce credem cu tarie va reflecta in viata noastra. Secretul unei sarbatori binecuvantate dar si a unei vieti frumoase este sa amplificam si sa transmitem iubire, sa cultivam recunostinta si sa transmitem bucurie in jurul nostru. Aceste emotii pozitive ne fac sa apreciem mai mult momentul prezent si sa atragem situatii pentru care sa fim recunoscatori.
   Important este sa fim aici, acum, aratand atentie si recunostinta pentru momentul prezent, pentru clipa de fata.

         Va doresc tuturor PASTE FERICIT, iar lumina sfanta sa va calauzeasca mereu!

 Gabriela Bogdan
                                                            

Te simți obosit și fără poftă de viață?

  Dacă simți întotdeauna starea pe care o ai, atunci îți dai seama că te avertizează, că vei atrage situații pe care nu le dorești în via...