vineri, 20 noiembrie 2015

Alege viata! "Indiferent de ceea ce mintea presupune ca este adevarat, subconstientul le accepta si le pune in practica: sa crezi in noroc, in inspiratie divina, in actiuni pozitive si in toate binecuvantarile vietii..Esti conducatorul proprului tau suflet ( subconstientul) si esti stapan pe propria soarta.
  Tine minte, ai capacitatea de a alege!
   Alege viata! Alege dragostrea! Alege sanatatea! Alege fericirea!" ~Autor necunoscut~


   Exista anumite lucruri care nu le putem schimba: miscarea planetelor, fluxul  si refluxul oceanelor, rasaritul soarelui si apusul soarelui.
   Exista lucruri pe care le putem schimba:slabiciunile noastre, vinovatia, suferintele. Toate izvoresc din noi. Noi putem sa alegem ceea ce ne face bine, putem sa alegem sa ne simtim bine prin simpla schimbare a gandurilor si implicit al emotiilor negative, acele emotii care ne darama sau ne construieste vietiile.
  Noi putem sa ne schimbam prin adaptarea unui nou mod de a gandi. Sa ne controlom subconstientul si sa cautam ce este in el.Acolo gasim acele resurse vitale vietii. Acolo sunt adunate toate gandurile si impresiile, respectiv convingerile care ne limitaza, acolo gasim dorintele noastre.
  Pasii pentru aceasta schimbare sunt gandurile frumoase, ganduri de pace, ganduri de frumusete, de iubire, ganduri de creativitate si ganduri de intelepciune.

Foto: Gabriela Bogdan
Text: Gabriela Bogdan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

O nouă dorință!

     ”Dorința este începutul tuturor atracțiilor. Niciodată nu te plictisești de expansiune sau de creație, întrucât ideiile și dorințel...